...

Harman разкри нови продукти на CES 2017

На CES 2017, едно от най-големите международни изложения за потребителска електроника, Harman представи най-добрите си технологии в нови продукти и услуги.

Harman продължава да развива концепцията Connected Life, въплътена в нови продукти, предназначени да свързват хората по света чрез най-съвременни технологии. Най-новите разработки в областта бяха представени на посетителите на CES 2017, който се проведе в Лас Вегас от 5 до 8 януари 2017 г., в традиционните категории: Lifestyle Audio ( "Аудио решения за живота" ), Свързан автомобил ( "Мрежов автомобил" ) Свързани услуги ( "Мрежови услуги" ) и Професионални решения ( "Професионални решения ).

Представени са слушалки от серията E на марката JBL. Изцяло новата гама се предлага във всички размери – от каналната JBL E15 до пълноразмерната JBL E55BT. Но почитателите на висококачествения звук могат да очакват още една приятна новост – ) специална версия на флагманския модел JBL E55BT Quincy Edition, създадена в сътрудничество с известния музикант, носител на награда "Грами", Куинси Джоунс.

На пазара на устройствата за виртуална реалност бяха пуснати специални слушалки за Oculus Rift. Два модела – Вътрешноканален OR100 и въздушен OR300- проектиран за възпроизвеждане на пространствен звук и оптимизиран за шлема за виртуална реалност на Oculus. Пасивното шумопотискане е проектирано така, че да ви изолира максимално от външния свят, независимо от развлеченията ви. Ергономичният дизайн ви позволява да ги носите часове наред, без да изпитвате дискомфорт. Допълнително вълнение осигурява патентованата от JBL технология Bass Port за реалистични, богати баси.

Harman обявява актуализация на серията интелигентни слушалки JBL Everest Elite. Собствениците на JBL Everest Elite 700 и Elite 300 ще получат надграждане на софтуера по въздуха за по-ефективно потискане на шума, което ще използва нов хибриден алгоритъм. Уведомлението за наличността му ще дойде чрез приложението My JBL Headphones през януари 2017 г. и ще ви позволи да актуализирате слушалките си независимо от платформата на мобилното ви устройство.

Преносимият високоговорител JBL Pulse 3 получи значително подобрение: силата на звука е увеличена, тъй като сега се разпростира на 360° Около високоговорителя и светлинното шоу вече са по-детайлни и поразителни. Всичко това е възможно благодарение на безпроблемното разделяне на устройството: долната половина получава пълната мощност на трите драйвера и двата пасивни радиатора около високоговорителя, докато горната половина осигурява по-вълнуващо светлинно-музикално изживяване. Вградената акумулаторна батерия издържа до 12 часа. А благодарение на защитата от прах и вода IPX7 можете да слушате музиката си навсякъде Вкъщи, на открито, дори в басейна. Еквалайзерът и светлинните ефекти могат да се персонализират чрез безплатното приложение JBL Connect+ за устройства с iOS и Android.

JBL Flip 4 също е актуализиран. Компактната система от високоговорители вече е водо- и прахоустойчива по стандарта IPX7, така че може да бъде потапяна във вода до половин час. Общият капацитет на батерията е увеличен до 3000 mAh и животът на батерията е подобрен За до 12 часа. JBL Flip 4 свързва две мобилни устройства чрез Bluetooth и повече от сто други високоговорители JBL едновременно благодарение на технологията JBL Connect+.

Пусната е новата линия компоненти за високоговорители Revel Concerta, подходящи за широк спектър от конфигурации от 2.1 до 7.1. Revel Concerta M8 е сателитна тонколона с двоен 3-инчов говорител и 1-инчов микрокерамичен композитен високочестотен говорител ( MMC ). Предлага се в комплект от два ( SP2 pack ) и пет ( SP5 pack ) сателита, които могат да се комбинират, за да се създаде 7 или 9-канална система.

Аудиосистема JBL Stadium UB4100, проектирана за използване на всъдеходи и плавателни съдове. Здравият корпус с клас IPX6 осигурява надеждна работа дори при най-екстремни условия. Разполага с високоефективни усилватели клас D и четири 100-милиметрови високоговорителя с дълъг обхват, съчетани с 50-милиметрови куполни високоговорители.

Субуферът JBL BassPro Go поставя нов стандарт за автомобилно аудио. Добавя мощни баси към оригиналната звукова система чрез свързване към автомобила. Може да се използва и извън автомобила. Вградената акумулаторна батерия и опционалните високочестотни и средночестотни драйвери превръщат субуфера в мощна преносима високоговорителна система с до 12 часа музикален заряд. Увеличаване на силата на басите чрез два пасивни радиатора. Корпусът на JBL BassPro Go е защитен по стандарта IPX7 и е готов за приключения при всякакви метеорологични условия.

Подобрената версия на активния субуфер Infinity BassLink DC вече е сред носителите на наградата CES Innovation Awards в категорията "Аудиовизуални устройства в автомобила". Компактният размер позволява на собствениците на по-малки автомобили да добавят допълнителни баси, без да жертват ценно пространство на пода – Infinity BassLink DC лесно се поставя под седалката на водача или пътника. 250-милиметров драйвер в комбинация с 250-милиметров пасивен радиатор за високо звуково налягане и точно възпроизвеждане на басите.

Ново от JBL® Smartbase е безжичен комплект за кола със свободни ръце, който превръща смартфона ви в личен асистент и ви помага да се разсейвате по-малко, докато шофирате. Достъп на водача до обаждания, навигация, управление на музика и съобщения по време на шофиране с мобилните асистенти Siri и Google Now. Микрофонът с патентованата система за ехо и шумопотискане JBL Voice Logic осигурява точни гласови команди. Технологията значително намалява фоновия шум, дори при отворени прозорци или спуснат покрив на автомобила.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Borislav Ivanov

    Какви са новите продукти на Harman, които бяха представени на CES 2017? Имате ли някаква информация за тях?

    Отговор
Добавяне на коментари