...

Експертите пред любителите на фитнес, защо тренировъчната сесия трябва да дойде без козметика

Ярката грим изглежда неподходяща във фитнеса, да не говорим за факта, че след тренировка прилича на нелепи – изсушени стрелки, блестящо чело. Но естетическата страна на въпроса не е единствената причина да се откаже от прилагането на грим преди обучението. Специалистите казаха, че „бойният цвят“ във фитнеса може да представлява Сериозна жена здравна опасност.

Дерматолог Патриша Болан посвети тази тема много време. Тя изследва какъв ефект прави козметиката в комбинация с по-късно и стигна до заключението, че Това е много опасна комбинация. През периода на физическа активност жената става по-интензивна кръвообращение, прибързани и потни жлези започват да работят по-интензивно от обикновено.

Експертите пред любителите на фитнес, защо тренировъчната сесия трябва да дойде без козметика

В резултат на това алергично, а понякога и токсичната смес по лицето, което може да доведе до обриви, оръжия, язви. Особено изложени на риск от разваляне на кожата по лицето на жена с мазен тип кожа.

Спирала може да се разпадне и да влезе в очите. Опасно е чрез развитието на алергична реакция и възпалителни процеси. Прахът и тоналната крем се пречат на нормалното изпотяване и подкожния клон на заплатите и става причина за акне.

Експертите пред любителите на фитнес, защо тренировъчната сесия трябва да дойде без козметика

Ако е много важно да дойдете във фитнеса с грим, патрицийът препоръча няколко мерки за сигурност.

Алтернативен грим за спорт

Това се създава с помощта на Водоустойчив труп и същата очна линия. Основата за лицето е разрешена в без масло. Не спестявайте при цената на труповете и очната линия – от качеството им при създаването на алтернативен спорт образ зависи от вашето здраве и красота.

Понякога няма специална нужда да се подчертае окото, само за да се подчертаят веждите, така че лицето да стане жива и изразителна. И тук ще отнеме отново Водоустойчив вежди Гел.

Устните в рамките на алтернативния грим е по-добре да се подчертае Шлифоване на балсам с овлажняващ ефект.

Експертите пред любителите на фитнес, защо тренировъчната сесия трябва да дойде без козметика

Грижа преди и след

В много отношения вашата красота и здраве ще зависи от това, Колко вярно ще бъде грижата за кожата преди и след тренировка. Преди това експертите препоръчват да премахнете обичайния им грим, направете го внимателно, а не линчът. Ясната кожа може да бъде заменена със серум с антиоксидантния ефект. Това ще помогне за предпазване на кожата с повишено изпотяване.

След тренировка кожата също трябва да измие кожата с топла вода, да се отстрани защитното грим и да приложи пречистващия агент на база водна или гел.

Експертите пред любителите на фитнес, защо тренировъчната сесия трябва да дойде без козметика

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Защо мнозинството фитнес експерти препоръчват да не носим козметика по време на тренировка? Какви са основните причини зад тази препоръка? Има ли научно обоснование да вярваме, че козметичните продукти могат да се пречат на оптималното изпълнение на упражненията или да бъдат вредни за нашето здраве? Бихме ли могли да използваме някои козметични продукти без капки риск по време на тренировка? Благодаря предварително за отговорите и информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари