...

Не прави това! Защо бръснене на крака пред душа – лоша идея?

Въпреки развитието на индустрията за красота, много момичета все още използват стари начини да се грижат за себе си. Някои нямат време да посещават каютата, от други пари. В това няма нищо ужасно, но мнозина правят грешка.

Нека разберем защо бръсненето пред душа – идеята не е най-добрият и че можем да поправим.

Не прави това! Защо бръснене на крака пред душа - лоша идея?

Епилацията не е нагоре и след плуване

Разбира се, най-добрият начин да се отървете от нежеланите косми за дълго време – посетете салон за красота, но какво да правите, ако не можете да си позволите скъпи процедури? Вземете съвет от експерти!

Повечето момичета са свикнали да обръсват краката до водните процедури, но специалистите на индустрията за красота са уверени, че това е лоша идея. Удари по-добре след плуване. По време на времето няма да спите в гореща вода, космите ще станат по-меки и ще се отърват от тях ще бъдат по-лесни.

Освен това е препоръчително да се направи разбиране – може би няма да те отстранят напълно от вродените косми, но с течение на времето те ще бъдат значително намалени.

По този начин бръсненето след къпане ще предотврати появата на сърбеж и дразнене на кожата на краката и други епилезируеми зони. Експертите също така съветват винаги да овлажняват кожата след душа. Овлажнителят забавя влагата в епидермиса, която е положително засегната от състоянието на кожата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Ivanov

    Защо бръсненето на краката преди душа се смята за лоша идея? Има ли някакви причини или последствия, които трябва да се избягват?

    Отговор
Добавяне на коментари