...

& # 171 + Използвам крем веднъж месечно: 5 важни правила за красота, които не пазят Лена Теменков

35-годишната певица Лена Темнкова има добър тип кожа от природата. Тя е достатъчно минимален грим, за да разгледа всичките 100. Въпреки това, според певицата, тя падна в капан „частен живот“.

Че Лена Темнков прави погрешно, но не може да се спре?

& # 171 + Използвам крем веднъж месечно: 5 важни правила за красота, които не пазят Лена Теменков

Много чипове и късен сън

Лекарите казват, че всеки човек трябва да спи поне 8 часа на ден. Най-доброто решение – отидете в леглото рано и станете рано, но не всеки следва тази препоръка. Темнков призна, че не си ляга в 23:00 часа, въпреки че бих искал да го поправя. „Наистина, трябва да получите достатъчно сън и да не заспите под нервната YouTube“, казва певецът.

Също така Лена всички планира да започне облицовка – популярна техника сега за укрепване на мускулите на лицето и шията, но … „Четох много и погледнах към гимнастиката на лицето, но все още няма да започна да правя упражнения“, но все още няма да започна да правя упражнения, – казва Темнков.

Тя също така би искала да започне да използва крем за тяло, но често забравя за него и го използва веднъж месечно.

Според певицата, тя не може да заспи на гърба си, предпочитайки да отиде на лице. „Аз съм много вреден по лицето, се появяват бръчки“, казва Лена Темнков, но не може да заспи по различен начин.

Последното нещо, което притеснява Дамаман, е нейната необуздана любов към чипс и газ. – Просто не мога да живея без тях!- – допуснати до певицата. В заключение тя пише на Instagram в комична форма: „Скоро ще започна да коригирам, от понеделник, някой ден!“

Според абонатите, Лена и без съответствие с правилата за красота, винаги изглежда страхотно: свеж и почивен. Според певицата, дори не можете да кажете, че злоупотребява с чипове и спи на лицето му!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Iliya Georgiev

    Защо Лена Теменков използва крем само веднъж месечно? Има ли специална причина или предпочита други методи за поддържане на красотата? Ще бъде интересно да разберем какви са тези 5 важни правила, които тя следва и как въздействат върху кожата й.

    Отговор
Добавяне на коментари