...

Татуировка вече не: ЛЕНА КАТИНА разказа как една жена се ожени

Лена Катина вече е на 36 години. Групата отдавна се разпадна, но все още е свързана с „татуировка“. През 2013 г. певицата се ожени за Сашо Кузамонов, казвайки, че това е първата й любов, обаче, след 6 години бракът се срина. Всяка причина – охлаждащи отношения.

Но Лена Катина не поставя кръст от личния си живот – тя вярва, че един ден ще намери любим човек в духа на човека.

Татуировка вече не: ЛЕНА КАТИНА разказа как една жена се ожени

Защо е трудно да се намери съпруг

Лена вярва, ако една жена иска да се ожени, тя ще успее. Просто трябва да покажете каквато и да е дейност: поне за начало, той е по-често от дома и е отворен за комуникация. Певецът е сигурен, че възможността да намери своя човек, когато човек разшири кръга си от запознанства.

„В Америка всичко е много по-лесно. Има непознати могат да говорят помежду си в линията в тоалетната. В Русия е по-трудно да се запознаем, защото всички очакват някаква бедност – каза Лена. Певецът живее в Америка за известно време и знае какво казва.

Може би в Америка наистина има повече възможности за намиране на техните половини, но малко хора ще отидат там. Обобщавайки, можете да изтеглите следното: да срещнете човек близо до душата, трябва да сте благоприятни, отворени за комуникация и да не се отречете в нови познанства.

Припомнете си, че групата татуировка официално се разпадна през 2009 г. Юлия Волкова не отдавна предлагаше Лена да се събере и да направи нещо съвместно, но тя отказа.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Tsvetan

    и има две деца. Въпроса, който имам, е как се е променила Лена Катина след като стана жена и майка?

    Отговор
  2. Nadezhda Marinova

    Защо Лена Катина споделя впечатленията си за татуировката и какво е връзката й с жената, която се ожени?

    Отговор
Добавяне на коментари