Maruv Singer пусна лента за онези, които са готови за провокативни изображения

Една певица в едно интервю каза: „Всичко се случи толкова неочаквано. Първоначално нямах нищо, а след това започнаха да се появяват скъпи маркови неща. Моята история – за Пепеляшка „. Беше за слава внезапно паднала върху нея, и успехът, който дойде при нея благодарение на музикалния проект.

Изглежда, че певецът няма да спре на достигнатото – Maruv пусна лента, която ще си позволи да не носи всяко момиче.

Maruv Singer пусна лента за онези, които са готови за провокативни изображения

– Щеше да се съблече, хлот!- отговори на певицата на бельото

Maruv има много фенове, но има онези, които негативно се прилагат за нейната работа. Певецът е известен с това, че действа в провокативни дрехи. Но Марув критика не спира.

– Да язовир!!! Сега можете да опитате на Maruv бельо. Black Devil Set е на разположение за предварителна заявка „, певецът се абонира на Instagram. В нейния пост веднага отговори: „Да, щеше да бъде напълно открито!““ Не всеки ще се постави „,“ слънчев цвят!“

Но те също бяха онези, които харесват бельо: „елегантно!- Ако бях момиче, бих поръчал „,“ просто огън!““ Чик!“

Maruv Singer пусна лента за онези, които са готови за провокативни изображения

Интересното е, че първото бельо от украинския певец е получило Иванска стрелба, на която тя е дошла в програмата. Наскоро тя призна един канал в YouTube: „Бях на“ вечерния „и даде на Иван науките. Как сърцето се разкъсва.

Може би в живота на Марув, като много художници, напълно различни, но заради поддържането на изображението, което трябва да се държи съответно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Защо Maruv Singer избира да пусне лента с провокативни изображения? Каква е целта и посланието зад тези изображения? На кого са насочени и как очаква публиката да ги приеме? Вярвате ли, че това е единственият начин за изразяване на таланта и художествения вид на Maruv? Би било интересно да научим повече за вътрешния смисъл и вдъхновението зад тази лента.

    Отговор
Добавяне на коментари