...

Star & # 171 + Enchanted & # 187 на онези, които защитават насилниците

Насилникът е човек, който извършва насилие над близък човек и морално му се присмива. За съжаление, такива насилници сазерце, но, за щастие, има такива, които са готови да се справят с тях.

Звездата „омагьосана“ роза Mcgoong влезе в жертвите на Менсън и сподели мнението си за Холивуд.

Star & # 171 + Enchanted & # 187 на онези, които защитават насилниците

Mcgohone веднъж се срещна с Мансън, но беше друг

Веднъж Макгугууун се срещна с Мансън и според нея, тогава той беше друг. Актрисата дойде при жертвите на Мерилин Мансън, който по-рано бивш възлюбеният обвинен в дома тирания.

„Аз съм дълбоко симпатичен към онези, които брутално се третират, онези, които са били податливи на психологически мъчения на този човек. Казвам, че Холивуд е сект и предполага в тази развлекателна индустрия. Култът насърчава всички въртели, които са на върха. Това е болест, тя трябва да бъде спряна, „MacGoone сподели мислите си, които играят страница в“ омагьосаното „.

Star & # 171 + Enchanted & # 187 на онези, които защитават насилниците

Rose MacGoone казал, че когато се срещнат с Мансън, той се държеше по различен начин, но няма значение, той стана абсорбат преди или след връзката им, тъй като актрисата вярва. McGoone основава #metoo движение, благодарение на което много жени смеят да говорят за насилие, което се случва в семейството им.

Движението започна след истината за Харви Уейнщайн. Производител Doma много модели и известни актриси.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    „Какъв е мотивът на хората, които защитават насилниците в „Star“ & # 171 + Enchanted & # 187? Неразбираемо ми е как някой може да подкрепя насилието. Моля, споделете вашата перспектива.“

    Отговор
Добавяне на коментари