...

Младата съпруга на 60-годишния милиардер показа целулита в подкрепа на онези, които изпитват заради кората

34-годишна Ленска Перленова – един от най-известните руски модели. Тя публикува снимка в Instagram, която изненада абонатите й. Според нея е направено с цел да се подкрепят момичетата, които се дължат на целулита.

Perminova – истинска красота: тънки и млади. В допълнение, тя е майка на три деца. Момичето редовно следи здравето си и се занимава с частен треньор – с една дума, следва принципа на „без лимит за върхови постижения“.

Младата съпруга на 60-годишния милиардер показа целулита в подкрепа на онези, които изпитват заради кората

Haustiful Crust

Гледайки Елена, трудно е да си представим, че тя може да има „недостатък“ някъде по външен вид, но е, и моделът ясно го демонстрира. Тя направи снимка до басейна, където ясно се вижда, че тя има същата мразена кора на бедрата си.

„Аз посвещавам този пост на всеки, който има комплекси заради“ портокалската кора „. Какъвто и да е ъгълът и светлината, нека има по-малко комплекси и повече любов към себе си, момичетата „, моделът, приложен към абонатите.

В коментарите започна бурна дискусия: някои обвиниха модела, който преди това беше през цялото време, използвайки Photoshop, а други започнаха да се намесват, обяснявайки, че целулитът се проявява, ако той е бил малко надхвърлен, който е бил на снимката.

Младата съпруга на 60-годишния милиардер показа целулита в подкрепа на онези, които изпитват заради кората

Коментарите бяха различни: „Лена, огън!- Силно!““ И сега докажете, че целулитът е реален: „Вие сте невероятни“. Лена също така каза, че всяка жена има целулит, и това не е причина да разберем комплексите и да спрете да обичате себе си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Lyuben

    Горещо се интересувам, защо младата съпруга на този 60-годишен милиардер реши да покаже целулита си и каква връзка има това с изпитваните от другите хора проблеми поради коронавируса?

    Отговор
  2. Zornitsa Petrova

    С уважение към автора на текста, бих искал да попитам дали младата съпруга на милиардера споделила целулита си, за да изрази солидарност с хората, които се сблъскват с трудности по време на пандемията заради липса на помощ и подкрепа?

    Отговор
Добавяне на коментари