...

Влюбен като тийнейджър: Наталия Орейро първо показа съпруга си

Уругвайската актриса, певец и дизайнер откриха световно известния след поредицата „Див ангел“, където играе Милграс. Оттогава феновете не престават да се интересуват от живота на любимата си актриса. След като серията Natalia Oreiro продължи да участва в различни проекти и моля с публиката с нови роли.

През 2001 г. Одиеро се оженил за Рикардо Моло – аржентински музикант, който е практически неизвестен в Русия, но за жителите на Латинска Америка, той е най-ярката рок звезда! Наталия oreilo докосваше любимия си съпруг с 63-та годишнина. Нека да разберем как.

В любовта като тийнейджъри

Днес, 17 август, рождения ден на Рикардо Моло. Той се обърна на 63 години. Значителна дата в календара на скалния музикант реши да празнува с любимата си съпруга, с която вече са 19! Малко двойки за такъв дълъг съвместен живот се гледат в любов в очите, сякаш ще се срещнат вчера.

Влюбен като тийнейджър: Наталия Орейро първо показа съпруга си

Въпреки това, Natalia Oreiro днес публикува снимки с любимия си съпруг в Instagram, на който изглеждат много щастливи и спокойни. Един от тях е подписан, както следва: „Деликатната двойка! Щастлив рожден ден Рикардо!“, А другият:“ Най-сладката двойка в света! Честит рожден ден, Рикардо!“Двойката е много хубава, на една от снимките Наталия се скри зад гърба на съпруга си, като малко момиче.

Наталия получи много ентусиазирани коментари и харесва в Instagram. Някой е написал, че Рикардо е подобен на руския певец на Stas Kostyushkin – сходство в външния вид и истината е. Folloviers отбелязаха, че 43-годишният разтропат Наталия орейро изглежда невероятно! Съпрузите бяха снимали на брега на реката, в докосването на челата.

19-годишен брак

Рикардо и Наталия се запознаха през 2001 г. на йога курсове. Според Орейро Рикардо веднага я очарова с усмивката си. Тази случайна среща се превърна в начало да започне силни и дългосрочни взаимоотношения. Рикардо и Наталия са една от най-популярните звездни двойки Аржентина.

Влюбен като тийнейджър: Наталия Орейро първо показа съпруга си

Сватбени любители, играни на 31 декември 2001 година. Вместо пръстени на пръстите, те са направили символични татуировки. През 2012 г. синът на Мерлин Атаалпа е роден в съпрузите. Почти ранното детство Наталия взема момче с него на концерти, което кара публиката на буря от емоции! Наталия Орейро и Рикардо Моло са щастливи в брак – колко приятно е да погледнем някой, който се обича един друг! В техния пример можете да се уверите, че любовта е безнадеждна.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Krasimir Georgiev

    Каква е реакцията на съпругата на Наталия Орейро на факта, че тя първо показва своя влюбеност като тийнейджър? Възхитен ли е, или може би се чувства пренебрегнат?

    Отговор
Добавяне на коментари