...

55-годишният жител на Херефордшир разкри тайната на жалбата си

Майка на две възрастни деца – Мари Уорд, живее във Великобритания. Жената изглежда доста варена, тя може да даде по-малко от 55 години. Може би жител на Англия има свои собствени тайни на младежта и красотата?

55-годишният жител на Херефордшир разкри тайната на жалбата си

– Събудете се сутрин и вече сте събрани!- – цитира пощата на Мари

Всъщност, за да изглеждате привлекателни, трябва да се грижите за себе си редовно. Не е достатъчно да отидем веднъж на козметик или да лъжа под ножния хирург. Marie Ward 3 пъти седмично посещава фитнес за цикъла на пейката и в нейната тренировка на силата на графиката – 2 пъти седмично.

„Не съм лесен за спорта, но в моята група прекрасни жени! И музика … тя е толкова запалителна!- Британски казва.

„Изглеждам прекрасно и без трупове за мигли! Събудете се сутрин, погледнете в огледалото и вече сте сглобени „, казва Уорд. Тя не трябва да рисува миглите, защото тя ги увеличи и вярва, че миглите са много декорирани.

Всеки месец жител на Херефордшир отива при козметик, който й позволява да запази свежестта на лицето. На сутринта жената причинява тонална лосион за естествено сияние. Тези прости, но изискват време, елементите ще помогнат на всички да запазят привлекателност.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ivana Ivanova

    Каква е тайната на жителя от Херефордшир за жалбата му?

    Отговор
    1. Kuzman

      Тайната на жителя от Херефордшир за жалбата му е, че изпитва усамотеност и несвързаност с хората около него. Той се чувства изолиран и неразбран от обществото, което води до неговата загриженост и неудовлетвореност. Често той се нуждае от разбиране и подкрепа, но не успява да ги намери в своите близки и съседи. Това го кара да преживява емоционално напрежение и скръб, които влияят на неговата ежедневна живот и настроение.

      Отговор
Добавяне на коментари