...

70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура

Италианската местна норма, която Уилямс стана известна по света поради факта, че На седемдесет години има фигура, която дори млади и спортни момичета могат да завиждат. И дойде дългоочакваният момент – нормата реши разкриват тайните на техните фигури и ги споделят с други жени.

Самата норма е британска по произход, но тя наистина харесва мекия климат на Италия и затова е преди няколко години и се премества заедно със семейството на Апенини, където продава недвижими имоти.

С височина 170 см, нормата управлява непрекъснато да държи тежестта на 60,5 килограма през последните 20 години. Как да се постигне това?

70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура

На първо място, нормата казва, че възрастта не е изречение, но само състояние на ума. Лично тя изобщо не мисли за възрастта, тя се радва на красива страна, приятно слънце, море, вкусна италианска кухня и вино. И страданието за възрастта на времето не остава.

След това каза Уилямс, ти трябва последователно и внимателно. На сутринта, преди тренировка, тя никога не прекъсва, но след като се обучи с удоволствие, яде прясно кроасан с чаша за капучино.

За обяд нормата има пресни портокали, банани и други плодове, които душата пита. Всичко е обяд. За вечеря, веселия пенсионер яде протеинова храна – боб, броколи, гъби, зеленчуци салати с мед, ядки и дори спагети от твърди пшенични сортове.

В готвенето Уилямс използва само истинско естествено зехтин и всяка вечер след 19 часа отнема с цялото душа чаша червено вино.

70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура70-годишният жител на Италия казал какво е тайната на нейната тийнейджърска фигура

Спортът, според нормата, трябва да бъде Ежедневно, И ходене пеша си струва да се практикува няколко пъти на ден. Ако теглото започне да нараства най-малкото, то веднага ще добави Прекомерна разходка пеша, и го прави за всяко време и във всяко настроение.

Такива съвети, помислете за нормата, трябва да помагат на жените на всяка възраст донесете фигурата си към нормалното и поддържане на голяма форма, въпреки възрастта в паспорта.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Slavi Angelov

    Как успява 70-годишен човек да съхрани тийнейджърска фигура? Бих искал/а да науча повече за тайната зад това и как мога да приложа подобни принципи и в своя живот. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари