...

Всички по джоба! Хранителният диетолог разкри тайната на евтиното правило

Когато хората чуят „правилното хранене“, по някаква причина им се струва, че, като отидат при него, трябва да харчат повече пари. Точно обратното! Ако не отивате на маркетингови трикове и купувате това, което е полезно и в същото време е евтино, можете също да подобрите здравето и теглото доведе до нормално.

Хранителственикът Айлиат Хачирова реши да обяви меню от евтино правилното хранене и да подчертае, че лятото може да се използва възможно най-ефективно.

Всички по джоба! Хранителният диетолог разкри тайната на евтиното правило

Какви продукти трябва да бъдат включени в правилното меню

На първо място, азиатската каза, че през лятото, зеленчуците и плодовете са по-евтини, и без тях няма здравословно хранене. Специално внимание на храненето съветва да плати фермерите – като във всеки град. Те продават плодове по-евтино, отколкото в магазините.

„Лятото е най-красивото време на годината, можете да се насладите на тялото с полезни продукти и те струват по-евтини. Необходимо е също така да се направи опазването на дома, така че през зимния сезон не трябваше да харча много: – диетата даде съвети.

Също така Азиат припомни, че всеки има възможност да култивира зелени, плодове. За да направите това, дори не се нуждаете от вашата градина! Разбира се, тази опция не е подходяща за заети лица, но ако времето позволява, защо не?

Използваният диетолог: „Отглеждане от разсад на краставици и домати и по-нататъшно опазване на тези зеленчуци за зимата – тя спестява здрави“. Ако има време и място в апартамента – опитайте се да отглеждате мини-градина, тя буквално ви носи плодовете!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Kiril Kolev

    Обяснете малко повече за това „евтиното правило“ на хранителния диетолог. Искам да науча какво обхваща и как може да помогне за постигането на здравословен начин на хранене без да разоряваме бюджета си. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: