...

Звезди, които изоставят родителите си

Много мечти да предоставят на родителите си безгрижеща възраст, но има деца, дълбоко обидени на техните роднини.

Звезди, които изоставят родителите си

Тези известни хора имат тежки отношения с родителите. Защо те не искат да установят контакти?

Кристин Асмус

Звезди, които изоставят родителите си

Asmus е роден в голямо семейство: тя има 3 сестри. Актрисата каза, че роднините помогнаха да се втвърдят нейния характер, тъй като винаги трябваше да се изхвърля от родителите си. Тя не обича да обсъжда трудни отношения с близките, но нещо, което тя каза нещо.

– Семейната ми тема е най-болезнената. Никой не се занимаваше с мен. От една страна, това е добро, защото аз съм нараснал независим „, споделен амус.

Въпреки факта, че Кристина Амус се опита да установи контакт с роднините си, те самите те не искат да поддържат топла комуникация.

Ксения Бородина

Звезди, които изоставят родителите си

Родителите на Ксания се развеждат, когато момичето е 1 година. Майка се ожени италиански и го остави. За възпитание на баба на Ksyusha. Баща – Ким Амоев, никога не се интересуваше от дъщеря си и дори не се опитваше да установи контакт с нея.

Ксения Бородина знае, че е консолидирала братя и сестри, но никога не е виждал телевизионния водещ с тях. Според източници в мрежата Ким Амоев е приблизителен престъпник на дядо Хасан, може би дори неговия роднина.

Настасия Самбурская

Звезди, които изоставят родителите си

Настася Самбъркая е родена в Priozersk. Според актрисата тя имала твърда детска възраст: баща му я бие, а майката никога не се е присъединила към защитата. Настася имаше собствени проблеми, характерни за всички юноши, но те не обръщат внимание към нея. На 16 години момичето отиде в Москва.

Самбъркая оттогава не комуникира с родителите си. Тя каза, че веднъж годишно се опитват да се свържат с нея, но освен отвратителни, тя не причинява нищо.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elena Ivanova

    „Кои са някои известни звезди, които са изоставили своите родители? Какви са причините за тяхното поведение? Има ли някаквислучаи, в които звездите се върнали обратно и се помирили със своите родители?“

    Отговор
Добавяне на коментари