...

Роман на екрана и в живота: звезди, които се влюбиха помежду си при заснемането

Изглежда, че актьорите нямат време или лично пространство – те винаги имат тесен работен график и постоянно натоварване. В този случай, как мога да намеря половината? И да ходят и не се нуждаят! Тя може да бъде заснет с вас в един филм.

Роман на екрана и в живота: звезди, които се влюбиха помежду си при заснемането

Кои участници се влюбиха точно на комплекта? Съставихме списък с най-ярките звездни двойки.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Роман на екрана и в живота: звезди, които се влюбиха помежду си при заснемането

Тази звезда двойка все още открива връзката и как всичко е започнало красиво! Казва се, че омразата може да се влюби и да се случи с Анджелина Джоли и Брад Пит. Първоначално те не харесват един друг: Пит смяташе Джоли арогантен и тя го повика твърде арогантен.

Но скоро нещо се случи – тези двамата станаха все повече и повече време да прекарат заедно и осъзнаха, че не могат да живеят отделно един от друг … заради новия им пасат, Брад Пит дори се разведе от Дженифър Анистън. Те станаха родители, женени, но след 11 години връзката се раздели с скандал.

Никол Кидман и Том Круз

Роман на екрана и в живота: звезди, които се влюбиха помежду си при заснемането

За първи път Том Круз и Никол Кидман се запознаха през 1990 г. на кастинг „Thunder Days“. Актрисата на начинаеща искаше да получи ролята на главния герой. Виждайки, че тя е над Том почти глава, реши, че тя не вижда ролята, въпреки това актьорът е допринесъл за Никол, за да получи тази роля и в същото време тя има сърце от холивудски красив.

Изглежда, че тези две са създадени един за друг, докато Том Круз не реши, че има нужда от нещо друго … Никол Кидман помни 11 години брак с актьор, след което тя остава с 2 деца и разбито сърце. Том Круз започна да приема, че възлюбеният му го засенчва на екрана, напрежението нараства между възлюбения и през 2001 г. те се разделиха.

Амбър Hörd и Johnny Depp

Роман на екрана и в живота: звезди, които се влюбиха помежду си при заснемането

Амбър стадо можеше не само да завладее сърцето на Джони Деп, но и го доведе от семейството. Актьорът напусна Ванеса Рай, и много обвинени в този кехлибар, но проблемите на двойката бяха отдавна. Ванеса Пада искаше да управлява Джони Деп под петата и ужасно ревнува го на стрелбищата. Това беше ..

Джони Деп и кехлибарното съкровище се срещнаха по снимането на „ромския дневник“, избухна страстта между тях, но идилия продължи дълго. Според Деп, той наистина я обичаше и Ембър позволи да го направи. Когато го подаде в двора за побой, всички приятели се обърнаха от актьора, но не и Ванеса – тя подкрепи бившия съпруг.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rositsa Dimitrova

    Кои звезди са се влюбили помежду си при заснемането на филма? Има ли случаи, в които любовта им продължи и след края на проекта?

    Отговор
Добавяне на коментари