...

Евтини и бляскави: домашни рецепти красота звезди, които си струва пени

Световните звезди могат да си позволят всичките козметични процедури да гледат всичките стота: рубин-диамантен пилинг, крем за лице, използвайки 24-каратово злато, плазмолифтиращ или трюфел педикюр (да, да, всичко това съществува и е скъпо скъпо).

Но, въпреки това изобилие, любимите козметични продукти на холивудските красавици са стотинка и могат да бъдат приготвени от всяка жена от това, което е в хладилника. Дами, написани!

Миранда Кер

Моделът на тайните седмични в Виктория искри кожата със зелен чай. Тя не само разкрива порите, но и захранва кожата, помагайки на нейната свежест и младост.

Евтини и бляскави: домашни рецепти красота звезди, които си струва пени

Виктория Бекъм

Гладка кожа „Perchinch“ е длъжна да нощен маски с кайсия и авокадо. И двете съставки са богати на антиоксиданти, чиято Supersila е да избелва и дълбоко подхранва кожата.

Оливия Уайлд

Актрисата се бореше с торби под очите с чанти за чай. След тежък ден на зоната за снимане тя накратко понижава саше във вода (за предпочитане студено) и след това ги поставя върху очите. И voila, умора и етомност като ръчно изстрел!

Скарлет Йохансон

Актрисата използва ябълков оцет като тоник, поради който се отличава с чист, блестяща кожа. Това е особено ефективно за проблемната кожа, за която се характеризират честите обриви.

Марая Кери

Певицата добавя няколко капки масло от мента в гланц за устни, така че те изглеждат подпухнали. Поради факта, че мента стимулира кръвния поток, устните без никакви хирургични интервенции стават визуално все повече и повече.

Ерин Хийтертън

Тайната на Анджела Виктория някак си открадна багажа по време на бизнес пътуване и момичето остана напълно без козметика. След това я познат познат лекар, че е най-добре да се използва кисело мляко и мед като маска за лице. Оттогава Ерин постоянно се радва на тази хитрост!

Катрин Зета-Джоунс

Според актрисата, ягодите са не само вкусни, но и полезни … за зъбите. По-точно за тяхната белота. Благодарение на високата концентрация на ябълчена киселина, ягодите перфектно се справят с потната емайл. Само веднъж седмично избършете зъбите ягода, за да видите резултата!

Евтини и бляскави: домашни рецепти красота звезди, които си струва пени

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Ivanova

    Възможно ли е да използваме домашни рецепти за красота, които са евтини и ефективни? В наши дни звездите отбелязват успех със специални продукти и третмани, но се чудя дали има алтернативи, които могат да си струват по-малко. Предполагам, че бихте могли да споделите някои от тези рецепти с нас? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари