...

Пчели, алпака и расо: необичайни домашни любимци звезди

Всички сме свикнали с кучета и котки, но пчелите, живеещи в двора у дома, е нещо ново! Звездите изненада и се възхищават – те ни вдъхновяват да постигнем подвизите и да докажем, че можете да бъдете приятели с екзотични животни.

Джордж Клуни, например, за дълго време, държан вкъщи 135-циллограм прасе макс. Той дори я хвана за стрелбата и заспа с нея в прегръдка! Нека да разберем какви други звезди живеят или са живели необичайни животни.

Пчели, алпака и расо: необичайни домашни любимци звезди

Пчели и вълци: екзотични приятели на звездите

Бионсе

Не толкова отдавна, певицата започна да размножава пчелите в къщата му. Тя трябваше да накара душата си да готви. Мед, както знаете, третира от много болести и има полезни свойства.

Кристен Стюарт

Американската актриса се превърна в най-известната на филма „Twilight“. И, както мислите, какъв филм се натъкна на вампири? Тя започна вълк! И му даде просто английско име – Джейкъб.

Том Фелтън

Спомням си много от ролята на Малфой в Хари Потър. За известно време живееше Чинчила. О, и го прикова, вероятно с нея! Чинчилите са много игриви и не спят през нощта.

Никълъс Кейдж

Холивудският актьор също се оказа аматьорски екзотичен. Знаете ли кой все още има, в допълнение към Роял Коб? През 2017 г. клетката рани октопода.

Рийз Уидърспун

В допълнение към прасетата, кози, кучета, пилета и пони, актрисата все още живее миеща мечка. Това животно започна да започва не само холивудските звезди, но и руснаците.

Парис Хилтън

Светската дива винаги се различава в екстравагантно, животното, което тя избра да бъде. Тя започна Кинку. Животното външно прилича на миеща мечка или маймуна.

Никол Кидман

Холивудската актриса е известна с ограничаването на любовта към животните. Но тя особено обича Алпака и дори се размножава в нейната ферма. Тези животни се чувстват добре само в стадото, така че Никол Кидман има свой състав!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Blagoy Petrov

    Каква е идеята зад избора на тези необичайни домашни любимци? Защо предпочитат пчелите, алпаката и расо вместо по-традиционни опции като кучета или котки?

    Отговор
Добавяне на коментари