...

От бунта в модела 80s: дъщеря Лариса Гузеев показва стилна трансформация

Олга Бухарова обича да издига обществото и тя също обича да се трансформира! Абонатите в Instagram никога не знаят какво да очакваме от Олга, но всеки от новите й изненади.

21-годишното момиче обича експерименти, а известната майка във всичко го подкрепя. Този път Олга реши да повтори модерния образ на 80-те години и, съдейки по рецензиите, той харесваше своите кутии.

От бунта в модела 80s: дъщеря Лариса Гузеев показва стилна трансформация

Удобно във всички

Олга Бухарова се чувства комфортно във всички дрехи, независимо дали е надбавен или оборудвана рокля. Все още! Момиче природата не е приела красота. Този път дъщерята на Guiseae се появи в две изображения: в дома и от 80-те години.

Олга подрежда фотосесия, без да напуска стаята си. Първоначално тя се появява на мрежови потребители в домашно облекло – син връх и бежово пухкаво суичър. На момичето нямаше никакво полагане и грим.

Дъщерята на Гузейева кокетно разкри раменете си и погледна във фотоапарата на безгрижен вид. После промени тя, отколкото удариха абонатите си!

В следващия ролер Олга Бухарова се превъплъщава в красотата на 80-те години. Тя сложи сиво яке, което покриваше голи гърди. Момичето направи прическа с къдрици и положи гела си. Образът на Олга, допълнен с грим – върху клепачите, придаваше опушени сенки и очна линия, и устните бяха смазани с червило на вино.

Никой не разбира защо Олга подписа видео: „Като че ли погледнах, ако видях слънцето“, но мнозина оценяват нейната оригиналност.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Desislava Ivanova

    Каква е тренди трансформацията на Лариса Гузеев? Желая да разбера повече за нейния стил и как се променя изгледът й от периода на модела 80s до днес. Би ли споделила повече информация?

    Отговор
    1. Yanko

      Лариса Гузеев преживява значителна трансформация в стиловете си през годините. През 80-те години тя беше известна като модел с бляскави и екстравагантни тоалети, като изглеждаше като икона на моментната мода. Днес обаче, Лариса предпочита по-семпли и елегантни стилове, които подчертават нейната зряла красота и стил. Трансформацията ѝ е впечатляваща, като успява да задържи своята елегантност и в най-новите тенденции. Нейният стил е по-изтънчен и вдъхновяващ за много жени по света.

      Отговор
Добавяне на коментари