...

Това е изпълнението: дъщеря Лариса Гужева се състезава обществеността

Лариса Гузеев в една от изпусканията на телевизионното шоу „Да се ​​оженим“ по някакъв начин каза: „Съжалявам, че съм дал малко време на дъщеря ви. Струва ви се, че с детето е лесно да се намери общ език, но не е така. Ще пропуснете момента – и всичко, връзката ще бъде загубена … „

Това е изпълнението: дъщеря Лариса Гужева се състезава обществеността

Дали връзката на Гуисенева е загубена с дъщеря си – 20-годишният Олга Бухарова? В неговата Instagram момичето обича да прави необичайни публикации и този път публикува откровени снимки.

„Дъщеря ми дълбоко се чувства по света“, отива над дъщерята на Гузеев

Не толкова отдавна, момичето се поддаде на модната тенденция: уплашени вежди и това време публикува странни снимки. Върху тях тя с голи гърди (зоната на зърната гола) и в черни шорти. На една от снимките, тя седи с клякане със затворени очи. Модерно изкуство? Абонатите смятат, че Олга просто иска да привлече вниманието към възмущението.

Това е изпълнението: дъщеря Лариса Гужева се състезава обществеността

Гузейев коментира: „дъщеря ми дълбоко усеща света, а странните му антиси са изпълнението“.

Заслужава да се отбележи, че Лариса Гузеев често е на прехвърлянето „Нека се оженим“, осдравяват такива изпълнения на младите участници в телевизионното шоу. Вероятно нещо е, че те не са дъщеря й?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Iva Georgieva

    Моля, кажете ми повече за това състезание, в което участва дъщерята Лариса Гужева. Какъв е видът на състезанието и как Лариса се представя? Имате ли информация за резултатите и колко добре се позиционира тя спрямо другите участници? Бих бил рад да науча повече за нея и постиженията й. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари