...

+ Обадете се и попитайте, когато имам бебе и # 187 +: Дженифър Анистън разказа колко близо до нея

52-годишната актриса Дженифър Анистън е била омъжена само 2 пъти – тя нямаше деца от брака си. Въпреки факта, че по-голямата част от живота на актрисата, прекарала в лъчите на славата, тя не можеше да свикне със своя статут.

Освен това тя не обича да казва подробности за личния си живот, който води до интерес към близките си.

+ Обадете се и попитайте, когато имам бебе и # 187 +: Дженифър Анистън разказа колко близо до нея

Направете неудобни въпроси

Роднините изглежда не разбират как Дженифър Анистън не е лесен за защита срещу журналистите и добавя „масло в огъня“.

– Скоро ще се ожените?»“ Ще имате дете?“- непрекъснато се обаждате и попитайте роднини от актрисата, която прилича на натиск.

– По дяволите, колко години ще трябва да го игнорира? Аз съм щастлив човек, обичам работата си, хора, които ме заобикалят, кучетата им. Аз съм щастлив и благоприятен човек, „звездата на серията“ приятели „с журналисти сподели звездата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    и колегите й се чувстват, тъй като тя е самотна майка. Въпросът ми е каква е ролята на бащата на детето в живота на Дженифър и дали тя има някаква подкрепа от него? Бих искал да разбера как се справя със всичките предизвикателства на майчинството без помощта на партньор. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари