...

Дженифър Анистън беше обвинен в неуважение към нетактичен надпис на коледната елха

Звездата на серията „приятели“ беше в епицентъра на скандала, след като постави снимка на играчки за коледна елха в Instagram. Играчката е възпоменателен дървен медал – обичайно е да се мотае на коледната елха в западните страни в чест на събитията, настъпили през 2020 г.

Всичко, но надписът … Потребителите го смятат за нещастни. Какво е написано на диска?

Дженифър Анистън беше обвинен в неуважение към нетактичен надпис на коледната елха

Феновете не харесват иронията Дженифър

Фразата се чука на играчката: „Първата ни пандемия“ и потребителите на Instagram не го харесват. Мнозина видяха Дженифър неуважение към другите в един акт, защото хората бяха ранени поради коронавирус, а мнозина загубиха близките си, които умряха поради здравни усложнения.

Дейк Дженифър даде на разбирането на потребителите как известни хора се откъснат от живота на обикновените хора и не знаят нищо за техните проблеми. Те почувстваха огромна бездна.

Дженифър Анистън беше обвинен в неуважение към нетактичен надпис на коледната елха

Разбира се, сред потребителите на мрежата бяха и тези, които се тълкуват за актрисата. Приходите Дженифър Анистън изпрати на Фонда, за да помогне на лекарите, както и част от парите отиде при нуждите на жертвата на пандемията.

Малко вероятно е актрисата да покаже неуважение, най-вероятно знаменитости наистина неизвестни проблеми на обикновените хора и тя не очакваше такава реакция от моментната снимка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Tihomir

    Какво беше точно този неуважителен надпис на коледната елха и защо Дженифър Анистън беше обвинена в неуважение към него?

    Отговор
  2. Nadezhda Marinova

    Какво е конкретността на надписа, който предизвика обвиненията? Уважавам Дженифър Анистън като актриса и нейната професионализъм, но бих искал да разбера повече детайли, за да разбера дали тези обвинения са основателни или не. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари