...

След като пижамата коприна рокля: Дженифър Анистън демонстрира 2 дрехи на EMMI-2020 & # 187 +

Въпреки виртуалния формат на церемонията по награждаването, „Еми“, звездата на серията „приятели“ – актрисата Дженифър Анистън, се появи на събитието в празната зала на Център Лос Анджелис.

В първата виртуална версия актрисата реши да се появи в забавно изображение – на диджалско пътека, тя се появява в хидратираща маска и сиви пижама, докато други звезди поставят най-добрите си тоалети.

След като пижамата коприна рокля: Дженифър Анистън демонстрира 2 дрехи на EMMI-2020 & # 187 +

Много харесват и ремъци

Annon публикува своя дом в Instagram – тя има много ентусиазирани коментари и хъски.

Въпреки това, за церемонията, Дженифър Анистън реши да носи по-подходящо облекло. Тя сложи елегантна черна копринена рокля и джиорски лодки. Също така тя добавя елегантни декорации.

След като пижамата коприна рокля: Дженифър Анистън демонстрира 2 дрехи на EMMI-2020 & # 187 +

Грим художниците подчертаха нейната природна красота (между другото, Дженифър Анистън предпочита естеството), а фризьорите са направили красиво полагане. Преди обявяването на победителя Джими Кимел и Дженифър Анистън прекараха специална обработка на плика: те го изливаха с антисептик и след това хвърлени в урната и подпалиха. Анистън взе пожарогасител, за да извади пламъка.

След събитието актрисата се прибра и наблюдаваше какво се случва от телевизионния екран. Дженифър дойде във видео разговор с Джими и имаше други актьори от поредицата „Приятели“: Кортни Кокс и Лиза Кудо. Феновете бяха доволни, че те са много добри приятели и в живота.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Velin

    Много е впечатляващо как Дженифър Анистън успява да бъде толкова стилна и елегантна във всяка ситуация! Но искам да попитам защо пижамата коприна се нарича рокля? Има ли разлика между двете? И какво точно представляват EMMI-2020? Бих желала да науча повече за тези дрехи и събитието. Благодаря!

    Отговор
  2. Veselina Angelova

    Какви други модни предмети и аксесоари демонстрира Дженифър Анистън на EMMI-2020? Има ли други интересни детайли за нейното облекло за събитието?

    Отговор
    1. Lyubozar

      Дженифър Анистън демонстрира бляскаво черно облекло на EMMI-2020, допълнено със сребристи обици и висулка. Тя носи розово червило, което добавя женственост на нейния външен вид. Освен това, актрисата представя красива феерична рокля с цветя по целия си дълъг и плавен силует. Нейната визия е завършена със златни сандали и деликатно причесана коса. Тя е стилна и елегантна във всяко отношение.

      Отговор
Добавяне на коментари