...

Тези гадни чанти! Какво може да се направи с торбички под очите, моля те, целият изглед?

Ако се притеснявате за проблема с торбите под очите, със сигурност е необходимо да се реши. Те добавят възраст на човек и като цяло правят лицето уморено. Те могат да възникнат по редица причини: поради лош сън, излишната сол в тялото или употребата на алкохол.

Ако проблемът е само външен, например, се появиха торбички след като пиеха алкохол, лесно е да се елиминира, достатъчно е да се изтрие площта около очите с кубчета лед, но ако се появят проблеми с бъбреците или хормоналните възрастови промени, Този метод няма да помогне. И така, какво да правя?

Тези гадни чанти! Какво може да се направи с торбички под очите, моля те, целият изглед?

Няколко начина за справяне с торби

За да разберете защо са възникнали торбички, си струва да се опитат различни начини. Ако никой от тях не не помогне, отидете на лекар. Първо, откажете да ядете алкохол и сол, особено за вечеря. Второ, настройте дневния режим и винаги се изливайте (лекарите вярват, че за добър сън трябва да спите най-малко 7 часа).

В допълнение, позицията все още е важна по време на сън. Дясно сън с повдигната глава – няма да позволи на течности да се натрупват под очите. Не заспивайте лъжата на стомаха (ако това е любимата ви поза – от навика, за да заспите, ще трябва да се отървете от).

Опитайте се да използвате студени компреси сутрин: студът помага за намаляване на подуването. Може би торбите няма да бъдат напълно изчезнали, но ще станат много по-малки. Особено по този начин е добре, ако бързате. Можете да проповядвате да замръзвате кубчета в хладилника и да използвате всеки път, ако е необходимо.

Чайните компреси помагат добре – те съдържат кофеин и проникват под кожата, подобрява кръвообращението и помага на изпускането на течност да напусне. Brew 2 чанти за чай. След охлаждане ги поставете под очите за 15-20 минути, като изтръгнете от тях допълнителна течност.

Ако тези начини не помогнете, единствената възможност е да се консултирате с лекар или козметик.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anita Ivanova

    Можете да използвате хладни компреси или с маса предпочитания от Вас крем за околоочния район. Друго решение е да промените начина си на живот, осигурявайки достатъчно почивка и хидратация, и да избягвате стресиращи ситуации. Консултирането с дерматолог може да ви помогне да приемете съответните мерки за подобряване на външния вид.

    Отговор
Добавяне на коментари