...

Приятният от Дженифър Лопес и Чопра изберете жълт: най-модерният цвят през 2020 година

След няколко дни, есен … много тя се свързва с нещо топло и не е изненадващо, че в модата 2020 – жълто. Това е слънчев, ярък цвят, повдигане на настроението. Наистина ли е приятно от Чопра и Дженифър Лопес, заобиколен в жълто? Невероятно. Просто този цвят в тенденцията.

Експертите Pantone Color Institute казват, че това есен, много в гардероба ще надделее дрехите на жълто.

Приятният от Дженифър Лопес и Чопра изберете жълт: най-модерният цвят през 2020 година

Жълт: Моден цвят, който ще се затопли в дъждовно време

Дженифър Лопес и приятен от Чопра, изложени в снимки на Instagram, на които са облечени в жълто. Успешното пилешка сянка копринена блуза за лука, която между другото е перфектно съчетано с характерните черти на лицето на момичето и тъмната й кожа. От снимки на момичето и удари топло!

Лопес умря в жълто за заснемане на нова рекламна компания на известния треньор на марката. Той ще носи жълт уютен пуловер и кожена пола – много успешна комбинация.

Научно доказано, че жълтата повдига настроението и по принцип подобрява благосъстоянието. Неговото ободряващо действие постепенно е.

Бъдете сигурни – няколко жълти пуловера или блуза, която падат, няма да се намесвате и да повдигнете настроението!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Какво е мнението ви относно жълтия цвят като най-модерен избор през 2020 година? Вярвате ли, че той ще бъде популярен? Какви други цветове смятате за модерни през тази година?

    Отговор
Добавяне на коментари