...

Основният цвят от 2020 г.: Pantone нарече цвета, който ще бъде най-модерният през следващата година

Цвят на международния институт за изследвания Пантоне най-накрая реших Основният нюанс 2020 – стана „Класическо синьо“. Ако погледнете международната директория, модерният цвят, от който се нуждаем, ще бъдат открити под кода 19-4052 Classic Blue.

Основният цвят от 2020 г.: Pantone нарече цвета, който ще бъде най-модерният през следващата година

Представителите на самия институт обосновават своя избор, като го призовават на „надежден“ оттенък „за всички времена“, което неизменно елегантност със своята простота.

Основният цвят от 2020 г.: Pantone нарече цвета, който ще бъде най-модерният през следващата година

Експертите го сравняват с небето в здрач. Психолозите са съгласни с тях, те вярват в това класическо синьо дава усещане за сигурност и увереност.

Pantone реши да превърне сянката в многосенсен опит, за да покрие повече хора и да предостави на всяка възможност да експериментира със синьо. Експерти от института се надяват, че опитът на цветните експерименти през 2020 г. за всеки ще бъде вълнуващ.

Цветът, който сега е необходим мирното настроение за обществото, помисли за международния цветен институт. Сега в света забързано време, когато има доверие и лоялност, чувство на доверие някъде настрана. И това е Сега необходимостта от класическо синьо повече от никога повече.

През последните две десетилетия през декември всяка година институтът традиционно награждава различни нюанси почетен титл „цвят на годината“. Смята се, че техният избор трябва да повлияе на дизайнерите на дрехи, интериори и дори за проектиране на опаковки от различни продукти. Присъдата, която чака в модерния свят.

Цветът на напускането 2019 се наричаше сянка от 16-1546 – „жив корал“. Той също не беше избран случайно: представители на Института увериха, че „живият коралов“ символизира „вродена нужда от оптимизъм и радостни надежди“. И наистина, коралови неща и декорации тази година бяха на първо място, и във всички тенденции.

Основният цвят от 2020 г.: Pantone нарече цвета, който ще бъде най-модерният през следващата годинаОсновният цвят от 2020 г.: Pantone нарече цвета, който ще бъде най-модерният през следващата година

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Rumen Kolev

    Кой е този най-модерен цвят на Pantone за следващата година и какви са символиката и влиянието му в модната индустрия?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: