...

Няма грим: звезди, които не обичат да рисуват в реалния живот

Всяка жена иска да се покаже в благоприятна светлина. За тази цел има грим, полагане, модерни дрехи. Но не всички звезди се сблъскват в реалния живот, в допълнение, те дори не знаят нищо за красотата – новини.

Няма грим: звезди, които не обичат да рисуват в реалния живот

Кой от звездите се чувства уверен без грим? Сега се учи!

Giselle Bundchen

Gisele Bundchen има толкова красиво лице, че не се нуждае от допълнителна корекция. Моделът в ежедневието предпочита да ходи без грим и дори отказва да рисува, когато е заснет за корицата на мода. В допълнение, тя участва без специални решения за осветление в прости дрехи у дома.

Чарлийз Терон

Няма грим: звезди, които не обичат да рисуват в реалния живот

Star Films „Monster“, „24 часа“, „експлозивна блондинка“ предпочита да не рисува в живота. Това прави изключения само за килими, където са необходими грим и токчета. Актрисата със снежнобяла кожа е боядисана и нищо – тя няма проблеми с нея, защото тя се грижи за правилно. Ако тя реши да причини козметика, тя използва светлинни сенки и спирала.

Кристен Стюарт

В мрежата можете да видите много снимки на Кристен с зашеметяващ грим, но веднага щом вземат стрелба, тя веднага го измива. Актрисата не обича грим и не използва козметика в живота, в която можете да се уверите, ако влезете в низа за търсене „Кристен – папараци“. По време на снимката тя иска гримьорските артисти да подчертаят очите му, за да дадат поглед.

Аманда Сийфрайд

Няма грим: звезди, които не обичат да рисуват в реалния живот

Популярната американска актриса Аманда Сейфрид като цяло не обича да прилага козметика, но ако трябва да направите, тя се фокусира върху очите или устните. Тъй като актрисата има невероятна кожа, тя може да прави без козметика, но за официални събития тя пита грим художниците да направят нейния естествен грим.

Кейт Уинсл

Няма грим: звезди, които не обичат да рисуват в реалния живот

Звездата на филма „Титаник“ никога не се появява пред обществеността с закачлив грим, в допълнение, тя заяви, че има отрицателен ефект върху пластмасовите операции. Кейт Уинслет подкрепя естествената красота – въпреки бръчките, актрисата не планира да отиде под ножа на хирурга и в живота само понякога използва основна козметика.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Sofia Georgieva

    Защо много звезди не обичат да се гримират в реалния живот? Наистина ли силно не ги интересува модата или има други причини зад това? Чували ли сте някои от тези звезди да обясняват по какъв начин се чувстват без грим и зaщо избират да изглеждат естествено? Има ли влияние от медийното въздействие или те са действително такива по природа?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: