...

Премиерата на новото & # 171 + Batman & # 187 + е отложено: Робърт Патинсън е открил коронавирус

Във връзка с епидемията на COVID-19, много проекти бяха замразени и отложени за „най-добрите времена“. Новият „Батман“ трябваше да излезе през септември 2021 г., но изглежда, че датата на издаване отново се прехвърля.

Няма официална комуникация от филмовото студио на Warner Bros, но медиите се събират по мнение, че художникът на водещата роля е Робърт Патинсън коронавирус.

Премиерата на новото & # 171 + Batman & # 187 + е отложено: Робърт Патинсън е открил коронавирус

Холивудският актьор предаде теста, резултатът се оказа положителен

Заснемането на филма е отложено за втори път. За първи път това се случи заради принудителните мерки за самоизолация – в този момент Патинсън е живял в апартамента в Лондон, платен от филмова компания.

Този път актьорът премина тест за коронавирус и се оказа положителен – посланието дойде от разнообразието.

През май Патинсън каза, че заради карантина трябваше да се откаже от спорта и това засегна външния му вид. Той се нуждаеше от усилия да се води в нормална форма.

Премиерата на новото & # 171 + Batman & # 187 + е отложено: Робърт Патинсън е открил коронавирус

Друга почивка може да „удари финансирането на филмовата компания значително. Вероятно ще видим „Батман“ през септември 2021 г., според директора, само една четвърт от филма. Мрежата има първия ремарке за филма с Патинсън, който може да се гледа.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Hristo

    Какви мерки ще бъдат предприети след откриването на коронавируса при Робърт Патинсън и как това ще засегне смяната на премиерата на новия „Батман“?

    Отговор
  2. Zlatka Marinova

    Какви са последствията от отлагането на премиерата на новия „Батман“ за Робърт Патинсън и каква е прогнозата за възстановяването му от коронавируса?

    Отговор
Добавяне на коментари