...

Панталони за лятото: успешни модели за всеки случай

След като панталоните бяха изключително мъжки част на гардероба, но през 20-те години се преместват в женската.

Панталони за лятото: успешни модели за всеки случай

Малко хора знаят, че панталоните на жените са поставени преди – в 800 г. пр. Хр. Не. Царина полурамид постави панталоните си, за да придружава съпруга си във военна кампания. Седнете в панталони за кон е по-удобен.

Тъй като много предпочитат панталоните, събрахме най-успешните модели за вас – те не са горещи и много удобни.

Bldits

Панталони за лятото: успешни модели за всеки случай

Ако не се страхувате да станете малко по-долу (вретените визуално намаляват растежа), след това смело носят такива панталони за ходене в града. Те започнаха да носят момичета преди около две години, но популярността, която откриха само сега.

Можете да изберете да вземете напълно на върха: блуза, топ, риза. Но има важно правило: върхът трябва да бъде по-подходящ.

Широки панталони

Панталони за лятото: успешни модели за всеки случай

Удари предния сезон – супер широки панталони! Жените подушват: такива панталони са удобни и бели дробове. Само си представете гладките си движения в течащите на вятъра панталони – просто горна елегантност!

Такива панталони обичаха да носят Marlene Dietrich, а когато създават своите колекции, много дизайнери бяха вдъхновени от нейните образи. Можете да комбинирате широки панталони с горната и тениската.

Банани

Панталони за лятото: успешни модели за всеки случай

Изглежда, че бананите няма да отидат в сянката – тъй като те са били подходящи за няколко десетилетия и остават. Жените ги обичаха за факта, че не хвърлят движения, създават женствен силует и разнообразен в дизайна.

Под банани е най-добре да изберете дълъг и подходящ връх, така че да може да бъде фиксиран в панталони. Заслужава да се отбележи, че спортният стил с банани е неприемлив.

Класически панталони

Панталони за лятото: успешни модели за всеки случай

Въпреки изобилието на дизайнерските иновации, много жени все още предпочитат класически панталони, защото те ще бъдат очертани във всеки сезон. Те не чувстват скованост на движенията, те не са горещи в тях, но можете да ги носите като спортни обувки и с обувки.

Съответна в пролетния / летния сезон 2021 брилянтни тъканни панталони. Треперещият и метализационният ефект създават празнично настроение – кажете на целия свят, че за вас всеки ден – почивка!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kameliya Angelova

    Какви модели на панталони препоръчвате за лятото? В коятo област на дейност или събитие да се носят?

    Отговор
Добавяне на коментари