...

Нещо сезон – плетена рокля. 3 най-успешни опции

Роклята е незаменим нещо, което може да помогне в онези дни, когато липсва времето за компилиране на тена. През есента, трикотажна рокля може да бъде трикотажна рокля, особено сега, защото трикотажни модели в модата.

Ние шпионирахме тези 3 рокли в модната стая в Instagram, всеки от тях е красив по свой собствен начин и най-важното – в него топло!

Нещо сезон - плетена рокля. 3 най-успешни опции

Мини-рокля

Вижте моделите с безплатен силует. Високи обувки, перфектно подходящи за такава рокля: стъпки или тръбни ботуши. Под роклята с ниска шия, можете да носите риза или портленек – такива модерни комбинации са особено подходящи в студа. Ако носите панталони с рокля, тя ще се превърне в уютен пуловер.

Нещо сезон - плетена рокля. 3 най-успешни опции

Дълга рокля

Рокля пуловер от трикотаж в спокойна сянка – най-доброто решение за есенно-зимния гардероб. Масивните ботуши, маратонки и високи ботуши са подходящи за такива модели. Ако искате ярък акцент – плетената рокля може да бъде вързана с колан.

Нещо сезон - плетена рокля. 3 най-успешни опции

Midi Dress

Инвестиции в роклята на MIDI – най-доброто решение за тази есен. Минималистичните монофонични опции са особено популярни сред блогърите.

За дневни изходи, роклята на строга рязане и приглушена сянка е подходяща, за вечер – версия с голяма нарязана или гола назад. С тази рокля можете да комбинирате всички обувки, но ботушите са особено стилно стилни.

Нещо сезон - плетена рокля. 3 най-успешни опции

Изборът е твой! Харес стилен.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Какъв цвят и дължина са най-предпочитаните за плетена рокля този сезон? Има ли предпочитани модели или декорации? И къде мога да ги намеря? Благодаря предварително за отговорите!

    Отговор
Добавяне на коментари