...

Интересно е! Факти за нашия свят, който звучи като гръм сред ясно небе

Изглежда много, че те знаят света на около добре – ако сте от техния брой, тогава си струва да ви напомнят, че научните открития са извършени всеки ден, а океанът се изследва само с 5%!

Интересно е! Факти за нашия свят, който звучи като гръм сред ясно небе

Ще бъдете изненадани, като научите фактите за нашия свят. За четене ще отнеме не повече от няколко минути, в резултат на това ще получите нови знания.

„БЕЗПЛАТНО“ GPS

GPS в света безплатно и парите на американските данъкоплатци се изразходват за нейната служба. Просто мисля! Дневният GPS оставя $ 2 милиона.

Сърцето на скаридите е в главата

Изненадващо, фактът – сърцето на скаридите е в тилния регион, близо и гениталиите (въпреки че с тази сума можем да кажем, че скаридите са в непосредствена близост до).

Колкото по-висока е платформата – толкова по-добре

В древна Гърция хората се стремят да носят сандали на платформата, т. Да се. Тези обувки подчертаха висок статус. Те бяха носени от актьори, които играят трагични роли, за да подчертаят своето превъзходство над тези, които играят комикси. Вторият носеше обувки без платформа.

Модна „яка“

Днес е модерна украса с шипове, някъде защита от вълци. През Средновековието яката с шипове е носена за защита на овчарските кучета, тъй като те бяха лесна плячка за вълци и други диви животни.

Лесно име – Кариерата е предоставена

Помислете, преди да се обадите на детето си сложно име! Колкото по-лесно звучи човекът, както е по-лесно да се намери работа. Това може да се обясни с факта, че мозъкът обича информацията, която се обработва лесно, така че ние сме по-склонни да се доверяваме на хора с прости имена.

Библията е най-продаваната книга

Хората крадат всички, включително книги. В Англия той избра книгата на рекордите на Гинес (цената му е 2,500 p.), и в САЩ най-много обича да открадне Библията. Но е свързано с факта, че крадците искат да го прочетат? Ако те бяха вярващи, те едва ли биха отишли ​​на такава стъпка, защото една от заповедите казва: „Не крадете“.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rosen Georgiev

    Тези факти звучат наистина впечатляващо! Но наистина ли всичко, което знаем за света, е само глъч на пространството? Има ли нещо, което все още не разбираме?

    Отговор
Добавяне на коментари