...

Неприятна изненада: една жена открил съпруг в лаптоп, който не харесва

Един смях и всичко ще бъде наясно с „Деличех“. Жената реши да работи в лаптоп на съпруга си и да намери „личен“ файл там. Тя сподели историята си на Reddit – тя беше необходима да говори.

Какъв вид изненада откри?

Неприятна изненада: една жена открил съпруг в лаптоп, който не харесва

Жени в списъка

Повечето жени не харесват темата на бившия възлюбена – но хората не обичат да говорят за тях. Като открил документа, жената е открила списък на жените и датата на техните 4 от тях е подписана близо до датата на раждане. В същия списък тя видя името й ..

Първоначално жената си помисли, че така, нейният съпруг проследява рождените дни на първото, но след това друга мисъл се стига до главата й – това е списък на жените, които е имал интимна близост.

В същото време те вече са на 6 години (която вече е омъжена). Някак си говориха на душите и съпруга се заклеха, че тя е последната жена, която е имал интимна близост. Тогава защо след това в списъка други жени?

Вероятно съпругът излъга, особено в миналото, която се намираше на лъжите си. Жената получи подкрепа от потребителите на Reddit: „Предателството е гадно!»Помислете за друг. Вашият съпруг е на 32 и той е толкова глупав!»“ Кой подписва документ с личен „личен“?“

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Кажете ми, можете ли да си представите какво чувства тази жена след като откри на своя съпруг в лаптопа нещо, което не й харесва? Какво бихте ви направили на нейно място? Били ли бързи да се изненадат или приключихте, че всеки има право на свои лични интереси и страсти?

    Отговор
Добавяне на коментари