...

Лейди Гага разказа колко тънка с лед

Лейди Гага е изложена на концерти най-малко и след тях изисква възстановяване. Наскоро, художникът споделя, тъй като се поставя в ред и в същото време нулира теглото. Запиши си!

Лейди Гага разказа колко тънка с лед

Стрес за тялото?

Веднага след концерта певицата се гмурка в ледена баня, изпълнена с кубчета лед и след като отиде на горещото джакузи. Тогава тя отново избира студено, само след джакузито, тя не се гмурка отново в леда, но поставя под костюм, в който са изградени торбички за лед (нещо като компрес).

Може да изглежда, че с техните действия на лейди Гага причинява стрес на тялото, но ако го практикува, това означава, че е полезно? Нека да разберем, че лекарите казват за нейните процедури.

Лейди Гага разказа колко тънка с лед

Физиотерапевтите смятат, че процедурите му са полезни: „студът стеснява порите и топлината, напротив, ги води до разширяване. Този процес показва излишната течност и токсини от тялото.

Такива процедури не само помагат да се каже сбогом на мразените килограми, но и премахват умората и напрежението в организма. Лейди Гага е склонна към пълнота, така че в допълнение тя следва диета, в която почтеното място заема влакна, и се занимава със спорт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Koleva

    Кой е смисълът зад Лейди Гага споделяйки колко тънка с лед е? Защо това е важна информация за нея и какво представлява това за нейното изкуство?

    Отговор
Добавяне на коментари