...

По-щастливи и бляскави, отколкото след 20 години: активни и стилни звезди, които за 80

Докато 40 свещи на празнична торта, лицето на жените, започват да обмислят бръчки и да съставят списък с всичко, което не са имали време да правят в живота си – и че според тях никога няма да направят това. „Ница“ традицията продължава два десетилетия – и след 60 г., дамите най-накрая поставиха кръста. И напразно!

Героините на тази статия вече са 80, но те все още са бляскави, активни и секси, както преди – и някои от тях с готовност признават, че никога не са били толкова щастливи и доволни от себе си. Може би да вземем пример от тях?

Carmen Dell’orfich, 89

Американският модел на италианско-унгарското слизане е включен в книгата на рекордите на Гинес като моден модел с дългата кариера – първият път на корицата на Vogue Carmen се появи на 15 години!

И въпреки факта, че през юни тази година тя ще бъде на 90 години, моделът остава стилен, оптимистичен и търсенето: последният път Кармен отиде на подиума преди ранга на пандемията. И това не е край: според нея, Dell’orfich планира да живее до 100 години, така че вероятно ще се изненадам да ни изненада.

По-щастливи и бляскави, отколкото след 20 години: активни и стилни звезди, които за 80

Рита Морено, 89

Веселата Пуерториканка на 13-годишна възраст го дебютира на Бродуей и стана широко известен през 1961 г. поради ролята на Анита в музикалния филм „История на Уестсайд“. Собственикът на всички основни награди на шоубизнеса все още излиза в киното и счита себе си за лек и позитивен човек. Може би това е в това, което лежи тайната на отличната си форма!

Джоан Колинс, 87

Много бляскавият път не позволява на възрастта да променя своя имидж и навици: дори и родният Джоан никога не я виждал без козметика, и тоагасите, в които актрисата редовно влиза в света, не е по-ниска от зашеметяващия гардероб Алексис Карингтън, нейната героиня -Награждане в сапунената опера „Династията“ „.

Времето върви, а Джоан не се променя: Въпросът не обърква разликата си между 56-годишния 56-годишен съпруг на Персикс Гибсън, актрисата реагира със своето чувство за хумор – „Е, ще умра, за да умра, така че да умра „.

По-щастливи и бляскави, отколкото след 20 години: активни и стилни звезди, които за 80

Джейн Фонда, 83

Холивудската актриса не крие този курорт до пластмаса, за да запази младостта и красотата – но, съдейки по фантастичния резултат, Джейн знае точно … и телефонът е отличен хирург!

По-щастливи и бляскави, отколкото след 20 години: активни и стилни звезди, които за 80

Тина Търнър, 81

„Баба рок и ролка“ на осмия връх най-накрая придоби щастие, любов и мир. След бурния младеж и, изглежда, безкраен обрат на неуспехи в личен живот (който не знае за нейния адски брак с AIK?), певицата завърши кариерата си през 2009 г., женен през 2013 г., а днес никога не съм бил доволен от живота си.

По-щастливи и бляскави, отколкото след 20 години: активни и стилни звезди, които за 80

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Marinova

    Какво смятате за тайната на техния успех? Бихте ли искали да се научите от тях как да направите своя живот по-щастлив и бляскав?

    Отговор
Добавяне на коментари