...

Защо актрисата Ашли Тисдейл реши да се отърве от гръдните импланти?

Звездният франчайз „червен мюзикъл“ каза, че поради увеличаването на гърдата е възникнало редица проблеми: чревните неуспехи, чувствителността към храната и т.н. Много жени имат желание да увеличат гърдите поради чувство за несъвършенство – това беше така с Tisdale, но в неговия профил в Instagram актрисата каза на феновете, които ще се отърват от имплантите. Здраве Тя е избрала външен вид. Нека да научим повече за това.

Защо актрисата Ашли Тисдейл реши да се отърве от гръдните импланти?

Здравни проблеми, дължащи се на мамопластика

Сега няма да изненадате никого от мамопластика, освен това, операциите на подрастващите са широко разпространени в Китай. Ашли Тисдейл не е изключение – актрисата е решена преди няколко години за увеличаване на гърдата, но с течение на времето имаше здравословни проблеми: първото мило, а по-късно и по-сериозно.

Когато Ашли направи мамопластика, тя започна да се чувства по-уверена, солидна и съвършена. Това се дължи на тези психологически фактори, които жените са навсякъде и решават да лежат под ножния хирург. Радостта не продължи дълготрайните здравословни проблеми, Ашли се страхуваше и реши да се отърве от имплантите.

Експертите са съгласни, че проблемите със здравето от актрисата са възникнали поради болестта на имплантата на гърдата – болестта, досега, която не е приета от медицинската общност. „Много жени страдат от това заболяване, то е придружено от загуба на коса, когнитивни проблеми, болки в бюста, трудно дишане“, каза председателят на Националния център за здравни изследвания Диана Цукерман.

Решението се прави преди коронавирус

Може би си мислите, че Ашли Тисдейл, като много други, поради по-свободния график по време на коронавирус „изобретен“ проблем за себе си, но не. За да се отървете от имплантите, тя реши дори за коронавирус – през зимата. Tisdale публикува снимка в Instagram, на която няма намек за формулярите. Както докладва на феновете, картината е направена след 2 месеца след операцията.

Защо актрисата Ашли Тисдейл реши да се отърве от гръдните импланти?

Актрисата признава, че е приел себе си и се радва на това, че можете да бъдете: „Това беше пътуване до себе си. Приех себе си. Не мога да кажа, че съм горд с последния си избор (нарастващ гръден кош), но не съжалявам, защото решението ми ме доведе до това, което сега съм. обичам ви всички!- Тя каза на Follovers.

Пътят към себе си е труден, но истинското призвание на всички е да го намерят. Толкова смелостно tisdale и тя успя!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Защо актрисата Ашли Тисдейл реши да се отърве от гръдните импланти? Може би имаше причини, свързани със здравето й, или търси ново лично изразяване и идентичност. Интересно е да разберем какви са мотивите й за тази решителност и как това ще повлияе на неината кариера и външен вид.

    Отговор
Добавяне на коментари