...

Болката се усеща само когато се вземе и # 187 +: Дария Пиндзър промени старите импланти до нови

Веднъж на проекта „Къща 2“ дойде младото бяло коса. Всеки се възхищаваше на естествената й красота и способност да избере тоалети. От това момиче има малко ляво: Сега Дария постоянно се радва на красота, отколкото изненадващо. Пишат я в Instagram: „Дария, не можеш да знаеш! Защо го направихте с вас, това беше като Парис Хилтън … „

Дария такива коментара не спират, вероятно тя живее според принципа на „няма лимит за върхови постижения“ и сега тя пое бюста си.

Болката се усеща само когато се вземе и # 187 +: Дария Пиндзър промени старите импланти до нови

За първи път Дария легна под ножа преди 10 години и не съжаляваше

Дария обича да се грижи за себе си. И тя обича семейството и живота си. Момичето има точна фигура, но за да постигне такъв резултат помогна на професионалистите в областта на красотата. Ex-Star „Къща 2“ положително се отнася до пластмаса и козметологията и винаги е готова да подобри нещо.

За първи път младата жена легна под ножа преди 10 години и не съжаляваше. Но с течение на времето имплантите трябва да бъдат променени и сега Дария реши да повтаря отново.

Болката се усеща само когато се вземе и # 187 +: Дария Пиндзър промени старите импланти до нови

Дария остана в клиниката в продължение на няколко дни и едновременно свалиха откриването му там за Instagram. Очевидно Дария реши да направи нови импланти, само сега те са по-малко от 2 размера. Лекарят беше приятно изненадан – въпреки факта, че Дария премина с импланти за дълго време, те бяха добре запазени.

Рехабилитацията Dasha Pynzar премина бързо – вече на 3 декември момичето отиде със семейството си да ходи през гората. Тя коментира операцията: „Операцията се премести лесно. Болката почти не се усеща, усещаше се само когато се издигат ръцете.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Borislav

    Здравейте, искам да попитам дали смяната на старите импланти на Дария Пиндзър с нови води до някакъв вид облекчение от болката? Има ли изключителни случаи, при които болката все пак продължава? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
  2. Yasen Dimitrov

    Каква е причината да се усеща болка само след като Дария Пиндзър смени старите импланти с нови?

    Отговор
Добавяне на коментари