...

Gq наричано име & # 171 + жени 2019 & # 187 +

Американска актриса и известен модел Зендай Колман Наречена „жена на годината“ според версията на модното списание GQ.

Красотата е сред най-богатите млади знаменитости. Но това е забележимо не само от държавата, но и с целенасочено – кариерата му започна в юношеството и за кратко време стана една от най-големите звезди на неговото поколение.

Gq наричано име & # 171 + жени 2019 & # 187 +Gq наричано име & # 171 + жени 2019 & # 187 +

Художникът е талантлив във всичко – това не е просто модел, а също и певец, танцьорка и актриса. В момента тя е само на 23 години.

Едуина Маккан, главен редактор на Vogue Australia, който предаде наградата, подчерта, че 23 години – „само началото на историята“.

Самата сама е в недоумение, тя твърди, че не разбира какво точно се случва с нея и го нарича „лудост“, естествено, в приятното чувство за думата. Тя благодари на всички за високото заглавие Жените на годината и награда.

Gq наричано име & # 171 + жени 2019 & # 187 +

Зендай е известен с участие в такива филмови проекти като „еуфория“, „Спайдърмен: връщане у дома“, „танцова треска“, „най-великият шоумен“, „Дюни“. Тя, включително певицата и пусна дебютния музикален албум Zendaya през 2013 година.

Преди година подобна награда и заглавие бе връчена на певицата Ариана Гранде.

Gq наричано име & # 171 + жени 2019 & # 187 +

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Petrov

    Моля, можете ли да ми кажете какво означава „Gq наричано име & # 171 + жени 2019 & # 187 +“? Искам да разбера повече за това. Благодаря ви!

    Отговор
Добавяне на коментари