...

Участници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис Русия

Десетата от изложбената експозиция на столицата „Кацбург“, проведена на 7 март 2020 г., определя рекорд. Едногодишно събитие, организирано в Москва, удари книгата на записите на Русия. И причината за това е броят на четирикраките участници – 1251.

Посетителите на изложбата бяха в състояние да видят повече от 50 редки котешки породи, чието разплод се занимава с руски и чуждестранни детски градини.

Участници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис РусияУчастници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис РусияУчастници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис РусияУчастници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис РусияУчастници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис РусияУчастници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис Русия

Организаторите на изложбеното събитие са благодарни на всички участници и експерти, благодарение на което се случи това зрелищно шоу. Градът на Катбургските котки винаги привлича вниманието на голям брой любовници и професионалисти, така че за ценителите на котките, това събитие не остава незабелязано.

Оценката на четириноги участници дадоха професионални съдии, които извършиха съдийство, прилагайки 5 фелинологични системи. Цената на 1251 участник в изложбата не е лесен – е необходимо да се определи победителят и също така да присъди титлата „почетен гражданин на говеда“.

След като направи съдебни оценки, победителят се нарича порода котка, чиито псевдоним Xtreme Jasper * RU. Собственикът на котката, Наталия Сиенко, не крие радост от победата и с право се гордее с домашния си любимец.

Юбилейно изложение-шоу за първи път от организацията въведе номинация „Котка на годината“. Победителят на наградата стана известен не само за цяла Русия, но и за целия свят, нарушена и безкрайно сладка котка Виктор, която със собственика си направи полет от Москва до Владивосток. Относно трудния полет на котката, който повиши обществения резонанс, написа почти цялата водеща руска и голяма медийна информация. При представянето на наградата Котка Виктор събра вълнение от публиката.

Участници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис Русия

Въпросът за транспортирането на домашни любимци, благодарение на KOTU VIKTOR, дойде да обсъди на държавно ниво, И в рамките на изложбата беше създадена конференция, където бяха повдигнати въпроси относно преразглеждането на съществуващите правила за полет за домашни любимци на борда на въздушния транспорт. Предлагат, че участниците в конференцията са формирали по време на дискусиите, ще бъдат прехвърлени на Министерството на транспорта на Руската федерация.

Изложба „Катсбург“ и приюти за животни, Благодарение на поставените стойки, много домашни любимци са намерили собствениците. Събитието взе участие в случай на увреждания от Москва „Център за социокултурна рехабилитация Diana Gurtskaya“. Певицата лично присъства на изложбата, съобщена с деца и изпълнява на сцената. Празник за гости и участници се оказаха много наситени, интересни и запомнящи се.

Участници в изложбата на котка & # 171 + Katsburg & # 187 + Инсталиран нов запис Русия

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Nikoleta Dimitrova

    Здравейте! Моля, може ли някой да ми обясни какво означава „нов запис Русия“ в контекста на изложбата на котка „Katsburg“? Има ли някаква връзка с Русия или това е просто название на експоната? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: