...

Vodonaeva се възстанови над уикенда и се оплакваше от абонатите си

Бивш участник „Къща 2“ след напускане на проекта не отиде в сянката, напротив, тя взе всичко, което получи всичко за времето, прекарано в проекта. Алена се превръща в разпознаваемо лице във всички Русия: някой я имва, някой е обич, разбира се, кой иска да се смеят на някоя от нея.

През последните дни Алена страда от метеозависимост – според нея, такава прорез е само майка и брат си. Сега тя се сблъска с нея. От техните заболявания, всеки – Алена, например, купи апартамент, в който ще възстанови.

Vodonaeva се възстанови над уикенда и се оплакваше от абонатите си

Прегръдка с котка и сериали

Алена в неговата Instagram каза, че в продължение на няколко дни тя имала главоболие. За да се повдигнеш настроение, тя купи апартамент в морето, в която силата ще се върне. Водонява разказа как е избягала от болестта: тя прегръща с любимата си котка Ескобар, пиеше кафе и гледаше филми за Катрин II.

„За празниците, вкарах поне 3 кг. Яде се безумно, аз така исках необуздан прасе. Сега съжалявам. Не знам, може би главата ми боли от мазнини, а не от климат, „тъй като Wateronev винаги говори по саркастичен начин.

Фенове на Алена и просто се интересуват от живота й, побързаха да я успокоят: „Ядох и ще ям. Но това се случва само за новогодишните празници, „“ аз също мет-зависимо, не мога да разкъса главата си от възглавницата. Студена или остра топлина – всичко, не мога да се откроя!““ Все още не се възстановява, но резервоарът пукнати от поздрави и времето „.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivana Ivanova

    Как е възможно Водонаева да се възстанови толкова бързо през уикенда, когато се оплаква от своите абонати? Има ли нещо специално, което я помага да се възстанови така бързо?

    Отговор
Добавяне на коментари