...

+ Времето не е мощно над красотата!Guzeeva се показа с дълга коса и ярък грим

Изглежда, че Лариса Гюзеева е вдъхновена от модните образи на дъщеря си Олга Бухарова, която обича да експериментира с външен вид. Жената изненада всички с изключителна трансформация!

+ Времето не е мощно над красотата!Guzeeva се показа с дълга коса и ярък грим

Нов ярък външен вид

Телевизионният водещ „Да се ​​оженим“, опитва се на нов образ: Имам прическа с пакет, поставен на ярко младожено яке и смачкани ярки сенки. Лариса Гусеев придружава публикуването в Instagram надпис: „Обичам те, живот, надявам се, че е взаимно!“

Феновете незабавно се активират и започнаха да пишат телевизионен водещ на топли думи: „Много красива!““ Образът ти се стопи „,“ великолепно!““ Ненадминат!“

+ Времето не е мощно над красотата!Guzeeva се показа с дълга коса и ярък грим

Мнозина отбелязаха, че новото изображение хвърли годината си, така че Лариса Гузеев изглежда по-млада. Какво мислиш?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Vanya Dimitrova

    Очарована съм от красотата на Гузеева с дългата й коса и яркия грим! Но искам да попитам, какво мнение има читателят за това? Смята ли, че времето може да влияе на красотата или не?

    Отговор
    1. Stanimir

      Красотата на Гузеева със сигурност е впечатляваща, но моят отговор на въпроса е, че времето може да влияе на красотата, но не е единственият фактор. Грижата за себе си, здравословния начин на живот и вътрешната увереност също са много важни за поддържането на привлекателността на дългосрочна основа. Красотата идва отвътре и взаимодействието й с външната визия може да превърне всяка жена в истинска кралица, независимо от възрастта й.

      Отговор
Добавяне на коментари