...

Вратите не се отварят, не отговаря на телефона: където е изчезнал изпълнителя на песента?

В съветските времена Андрей Губин се радваше на популярността на Рабид. Но въпреки това, той не можеше да посрещне любовта си. Той не е женен, той няма деца и, очевидно, приятели също … Андрей води живота на възстановяването, не позволява интервюта и отказва да комуникира с близки.

Каква е причината за такова поведение?

Вратите не се отварят, не отговаря на телефона: където е изчезнал изпълнителя на песента?

Здравословни проблеми

В средата на „нула“ Андрей напусна сцената, като се позовава на сериозни здравословни проблеми. Певецът на вътрешното шоу бизнес е бил диагностициран от лявата пропалгия (докато синдромът възниква болезнени усещания в областта на лицето), но лекарите не знаят как да го лекуват.

Само от време на време Андрей Губин се съгласява с интервю и отива на сцената. Последният път, когато се вижда през лятото – през юли, той играе в клуба.

Оттогава „REACH“ в буквалния смисъл на Андрей дори не може да бъде близо – не отваря вратите и не комуникира. Освен това той дори не отговаря на съобщенията. Любимите са уверени – нещо се случва с него, но какво – те не знаят.

Вратите не се отварят, не отговаря на телефона: където е изчезнал изпълнителя на песента?

Андрей приятел – Джулия планира да събере Hype, като притеснен за него. Представители на петия канал се опитаха да изследват нещо от познати платформи, но те не знаят нищо. Остава да се надяваме, че с Андрей всичко е наред и скоро той ще се почувства.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivan Kolev

    Може би би било полезно да се уточни кое песен изпълнителят липсва и от кое място? За да се помогне в по-добра информираност, може ли да се дадат допълнителни детайли като името на песента, името на изпълнителя или конкретната локация?

    Отговор
Добавяне на коментари