...

Руснаците предлагат подходящи за & # 171 + изделия & # 187 + продукти

Колко хубаво да се отпуснете вечер пред телевизор с чиния с нещо вкусно! Може да не се отречете с удоволствието, но просто заменете вредните продукти за полезни.

Руснаците предлагат подходящи за & # 171 + изделия & # 187 + продукти

Според Nutrog на Mariyat Mukhina, вечерта се появява в хора, които изпитват стрес през целия ден. Да не наддават на тегло, тя каза на какви продукти можете да ядете.

Хормони радост

Храната дава на човек силен хормон на радост, така че човек желае така доброволно изяжда това, което намира в хладилника си. Предлага се хранителни вещества да замени вредните продукти (например хамбургери, чипове) за зеленчуци. Първоначално ще бъде необичайно, но ще успеете!

„Когато искаш да ядеш – трябва да вземеш сноп от целина и да го дъвчеш внимателно. Така че не получавате ненужни калории – сподели Мухина.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Какви „изделия“ и „продукти“ предлагат руснаците? Има ли конкретни примери или препоръки за подходяща оферта?

    Отговор
Добавяне на коментари