...

+ И когато килим на стената?& # 187 +: Какво съпруга на jason steatema стартира руснаците?

Supermodel Rozy Huntington-Wille, публикуван в своята Instagram сметка нова снимка, на която руснаците летяха като пчели на мед! Те ги видяха за познати мотиви в интериора.

Какъв вид роден е видял руснаците във вътрешността на модела?

+ И когато килим на стената?& # 187 +: Какво съпруга на jason steatema стартира руснаците?

„Дълго време сме били взети такъв диван,“ шегите на последователите

Със сигурност Rozy-Huntington не очакваше толкова много коментари (също в подигравателна форма) от руските жители. Тя публикува нов изстрел, на който е заловен „руският“ интериор.

Много руснаци видяха в дизайна на апартамента плам и познатите мотиви. Публикацията вкара повече от 33 000 харесвания. Картината улавя парче място с тапети в малко цвете, лампа и диван. Руските жители смятат, че единственото нещо, което липсва в този ъгъл, е килим.

+ И когато килим на стената?& # 187 +: Какво съпруга на jason steatema стартира руснаците?

Коментари Абонатите, оставени в подигравателна форма: „Къде сте взели снимката на апартамента ми в панела?“И къде е килимът на стената?“Ние взехме такъв диван преди около 15 години в селото“ „,“ аз не разбирам, че тук естетически, обикновен Хрушчов в покрайнините на града „,“ това е, което е, което, Русия?»“ Обмен на две стаи в Бирьолово за такъв апартамент „.

Също така руснаците забелязаха лошото залепени тапети, това, което не мълчиха: „Разклащането се вижда по тапета“. Какво е интересно за англоговорящите потребители в модела на мрежовия интериор. Намериха го много удобно: „Изглежда несравними“, „елегантно!““ Отличен вкус „,“ той е идеален за мен „.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    „Извинете, но не разбирам въпроса Ви. Можете ли да посочите повече информация или да преформулирате въпроса?“

    Отговор
Добавяне на коментари