...

Нашите дизайнери ще завладеят света – в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работа

В рамките на Международния икономически форум на Санкт Петербург обществеността беше официално представена Нова организация – моден фонд.

Нейното задължение ще бъде Подкрепа за начинаещи руски модни дизайнери и дизайнери, че техните идеи и начинание помагат да се насърчи руската модна промишленост както в страната, така и в международен план.

Нашите дизайнери ще завладеят света - в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работа

Времето, когато в Русия не е нервно да шият в Русия, да доставят безличния „livelotes“ в магазините, експертите вече са преминали. В страната те научиха добре и силно шият, а днес в Русия има много чудесни майстори, които правят висококачествени стоки, които не се срамуват да носят.

Освен това наскоро руското облекло придобит невероятна популярност извън страната и това е отлично начало.

Много приятен свят на потребителите на руската марка Зара, за нея за една година планирате поръчки напред.

Нашите дизайнери ще завладеят света - в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работа

В същото време, експертите вярват, тревожно е това През последните години в страната се появи нито една нова руска марка, и дори успешни руски проекти от гледна точка на световните модни къщи – не повече от малки пункти.

Нашите дизайнери ще завладеят света - в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работа

И дори ако спонсорирате дизайнери от Русия, така че те да могат да им представляват развитието на световните подиуми, ситуацията е малко вероятно да се промени, защото руснаците ще се състезават с многогодишна история и силни имена, за да се конкурират, ще бъде трудно да се конкурират, но ще бъде трудно да се конкурират Това е невъзможно по принцип.

Модният фонд е решен да създаде така, че младите таланти получават предимно шанс за насърчаване на модното си виждане в своята страна и в интернет.

Основател на фондацията стомана Айосел Друд и бизнесмен Александър Шиски.

Нашите дизайнери ще завладеят света - в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работаНашите дизайнери ще завладеят света - в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работа

Сега една нова организация обяви широкомащабно търсене на таланти – Модната индустрия се нуждаят от нови имена, Следователно всички дизайнери на нормативни дрехи могат да представят своите приложения за подкрепа.

По-добри идеи ще могат да получат не само бизнес инструменти, но и стават участници в национални проекти и да получат подкрепата на държавата. И руснаците ще получат в резултат на нови марки, които ще могат да носят с удоволствие и гордост.

Нашите дизайнери ще завладеят света - в Русия за първи път в историята, модният фонд започна работа

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kremena Georgieva

    Нашите дизайнери ще предизвикат интерес на световната модна сцена, ще бъдат известни в Русия за пръв път в историята. Започва ли световният моден фонд да работи там? Кои български модели или марки вече са на разположение на руските потребители?

    Отговор
Добавяне на коментари