...

По-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоу

Докато най-добрите световни дизайнери мислят за това какъв ще бъде очевиден начинът на бъдещето, Какви ще бъдат моделите на бъдещето. Вместо живи момичета-модели, чиито услуги са скъпи от модерни домове, виртуалните модели ще бъдат освободени на подиумите.

Първото виртуално модно шоу в света се проведе в навечерието на Париж. Представената му се представи крещящата дупка. Криптомодели вървяше по подиума в латексните тела в седмицата на модата, пролетта / лято 2020. Сега те ще ги пуснат в други костюми и рокли в рамката на модните предавания в други градове.

По-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоуПо-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоу

Всъщност, и подиум крипто-моделите не се нуждаят – те са очаровани на екрана.

Първите три криптосет имат свои собствени имена – Shudu, виртуален супермен DAGNY, марка Boi Inforenser. Повече от 100 души са работили върху създаването на техните изображения.

Първите зрители отбелязаха това Cryptomodeli изглежда ефект – Когато вървите, те дори поклонници гърди, което им дава напълно естествени и реалистични видове.

Мрежата отдавна е събрала цяла армия от фенове Виртуален модел Lil Miquela. Изтеглено момиче е невероятно популярно в Instagram. Тя има дори собствената си биография – тя е родена и живее в Лос Анджелис, обича партията, пътува много, активно защитава правата на транссексуалните и тъмните и дори сама пише музика.

По-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоуПо-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоу

Виртуалните модели вече са използвани от дизайнерите на Moschino през 2017 г., но те не са толкова съвършени, колкото и модерна криптокрация.

Сега виртуалните красавици в облеклото, което се създава специално за тях, ще има обиколка на големите световни градове.

Ако експериментът е признат за успешен, тогава водещите марки могат първо да разгледат въпроса за заместването на част от моделите на животните виртуални – това е по-евтино, криптомоделите не болят, не са капризни, не се карат, не се карат изисквания, не се разхождайте репетициите и фитингите, а не да се влюбите, не ходят на отпуск по майчинство и Най-важното нещо не е стареенето.

По-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоуПо-добре от хората: за първи път в света в Париж проведе виртуално модно шоу

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vanya Dimitrova

    С интерес прочетох за първото виртуално модно шоу в Париж! Има ли някаква разлика във възприемането на модата в този нов формат? Какво се случва на пистата и какви са реакциите на зрителите? Би било интересно да разберем повече подробности за това иновативно събитие.

    Отговор
Добавяне на коментари