...

Топло и уютно: дъщеря Cindy Crawford носи Uggs с & # 171 на дядо & # 187 + чорапи – и всеки съветва

Момичета, които винаги са бързащи, е трудно да си представим какво е да се борете на петите. Дъщеря Синди Крауфорд – Кая Гербер, също много зает, освен това редовно се занимава с Пилатес. Parapazzi често „хващайте“ я по улиците на Лос Анджелис по пътя към фитнес.

Като правило, момичето побърза към тренировки в спортно облекло: гамаши и мини-Uggs, които между другото, за мнозина станаха любими на сезон 2021.

Топло и уютно: дъщеря Cindy Crawford носи Uggs с & # 171 на дядо & # 187 + чорапи - и всеки съветва

Uggs отново в тенденция

Късите coggots на орехи празнуват триумфалния си! Кая ги погледна с нов поглед и реши да следват модерните тенденции. Но тя добави една стафида на образа – момичето носи Ugg заедно с чорапите „дядо“.

Топло и уютно: дъщеря Cindy Crawford носи Uggs с & # 171 на дядо & # 187 + чорапи - и всеки съветва

Дъщерята на крофрода съветва да дръпне чорапите, както преди всичко, което иска да повтори своя образ.

Най-важното е, че с такива чорапи и в такава обувка топлина и удобна – това не е най-важното нещо? Кая не е единственият, който оцени Uggs в достойнство, те също обичаха Кендъл Джееннер, Хейли Бийбър, Ирина Шайк (между другото, тя също придоби няколко такива обувки за дъщеря си).

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Ivanova

    Кажете ми, че ли точно дъщерята на Cindy Crawford носи Угс с дядо чорапи? Защо всички съветват да го правят? Чудя се дали това е модно явление или просто удобна комбинация? Има ли някаква специална причина за това или е просто лична предпочитана? Бих искал да разбера повече информация за това.

    Отговор
Добавяне на коментари