...

Япония: Новата японска тенденция на красота ще ви помогне да направите необичаен маникюр

Водещите майстори на маникюр и модерни блогьори за красота заявиха, че най-накрая стигна до Русия Нова японска тенденция, което отдавна се използва азиатски красавици. Наречен О „Camiforms“, който превежда означава „хартиена буря“.

И това лято и през есента Той ще бъде най-популярната посока в маникюра, Те обмислят специалисти.

Япония: Новата японска тенденция на красота ще ви помогне да направите необичаен маникюр

В Камбук няма нищо сложно. Това е – Хаотично и спонтанно разсейване нарязани конфети, пайети, оцветени подстригане на хартия, фолио. На нокътните плочи, цялата тази красота на кръгла, овална или диамантена форма се намира като душа.

Това не е необходимо на всеки пирон да се опита да повтори чертежа, който се оказа в предишния.

Япония: Новата японска тенденция на красота ще ви помогне да направите необичаен маникюр

Експертите отбелязват, че при създаването на Kamifubuki можете да използвате и двата елемента на една цветова палитра и да направите ярки „вихри“ от три, четири и повече нюанса.

Гъвкавостта на японската Камифубука е, че с такъв маникюр ще бъде подходящо да отидете на работа, да посетите, да отидете на парти, за разходка и навсякъде – Маникюрът изглежда доста скромно и достатъчно мистериозно, за да привлече вниманието, но в умереност.

Япония: Новата японска тенденция на красота ще ви помогне да направите необичаен маникюр

Големият плюс на новата тенденция е това да се създаде изобщо Не е необходимо да отидете на майстора и да прекарате кръвта си. Можете да направите сами камиони, защото изобщо няма значителни умения.

Покрийте нокътната плоча на основата, нанесете лак, разстелете хартиената буря, покрийте слоя от прозрачен лак, така че красотата да не падне и е готова!

Япония: Новата японска тенденция на красота ще ви помогне да направите необичаен маникюрЯпония: Новата японска тенденция на красота ще ви помогне да направите необичаен маникюр

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Simona Dimitrova

    Моля, можете ли да ми обясните повече за новата японска тенденция в маникюра? Как точно ще помогне тя да направя необичаен маникюр? Какви са техниките или стиловете, които трябва да бъда запозната с? Има ли някакви специални материали или инструменти, които трябва да използвам? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари