...

Star Series & # 171 + Clone & # 187 + Giovanna Antonelli показа на феновете всичките си бръчки

Giovanna Antonelli е известна на първо място, на телевизионния сериал „Клонинг. В нея тя играе фаталната красота на шефа. След пускането на серията на екрана много момичета се опитаха да копират имиджа на актрисата.

Наскоро има слухове, че Антонели използва услугите на пластични хирурзи, но тази актриса не. Тя приема себе си и възрастта им.

Star Series & # 171 + Clone & # 187 + Giovanna Antonelli показа на феновете всичките си бръчки

Селфи с бръчки и без грим

44-годишната Giovanna Antonelli не се колебае да изложи в Instagram снимки, където изглежда естествено. Актрисата е честна с феновете си, за които много от нея я обичаха. Той не използва филтри и честно показва абонатите на лицето и фигурата им.

Още веднъж, Giovanna Antonelli изложи селфи. На снимката всичките му свързани с възрастта промени, бръчките са видими. Въпреки това актрисата получи много комплименти от феновете от цяла земя: „Всеки ще изглежда така след 40!““ Обичам те толкова много!“Винаги с усмивка и положителна“, „окото не приемайте!“ Естествена красота“.

Star Series & # 171 + Clone & # 187 + Giovanna Antonelli показа на феновете всичките си бръчки

Giovanna Antonelli не демонстрира скъпи екипи, не се опитва да се покаже в най-добрата форма, но тя винаги искри и щастлива усмивка. Вероятно това е ключът към красотата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    С каква техника актьорката Giovanna Antonelli успява да покажe на феновете всичките си бръчки в сериала Star Series „Clone“?

    Отговор
Добавяне на коментари