...

& # 171 + източник на доход за мама & # 187 +: Star Series & # 171 + Gogunsky каза защо да не плащат издръжката на дъщеря си

Виталий и Ирина Гогунски – един от онези хора, които приключиха връзката си грозна. В интервю с бившия съпруг, те не пропускат възможността да се обвиняват във всички грехове. Сега в дневния ред – издръжка, по-точно, тяхното отсъствие.

През 2010 г. актьорът и любимата му Ирина Майрко родени дъщеря на Милано, но тя не е стимулирала актьора да се свърже с ИРА на брака. Любителите се разпаднаха. През 2013 г. Гогунски женен, а след това отново се върна в Ирина. Този път той взе Ирина на жена си, сватбата се проведе през 2017 г., но Съюзът е бил краткотраен – вече през 2019 г. те се развеждат.

& # 171 + източник на доход за мама & # 187 +: Star Series & # 171 + Gogunsky каза защо да не плащат издръжката на дъщеря си

Татко забрави за дъщерята?

Наскоро Ирина Марко стана член на програмата „тайна по милион“, където каза, че бившият й съпруг е забравил за дъщеря си. Това се потвърждава от самата момичета: „Когато бях малък, рядко видях татко“.

Mairco сподели, че Гогунски не само забрави за дъщерята, но и не си плати издръжката. Той, от своя страна, обясни това решение в ново интервю: „Обичам дъщеря си и да я отпускам. Когато Милан беше на 4 години, го донесох на сцената „един в един“. Тя изглеждаше очарователно и осъзнах, че трябва да направите детето „.

Гогунски потвърждава, че той не плаща издръжка и също така каза, че съжалява, че е допринесъл за популярността на дъщеря си. Той стана производител и записаха клип, който донесе момичето на YouTube над 190 милиона мнения. Когато творчеството на дъщеря започна да генерира доход, той стана необходим.

Актьорът вярва, че те са с дъщеря на Ирина за една жена източник на доход. Той също така споделя, че е напуснал бившия съпруг, когато се разведе всичко: апартамент в центъра на Москва, неговия бизнес. Плюс това, Ирина получава пари от творчеството на Милано. Актьорът иска да установи отношения с дъщеря си, но е конфигуриран срещу бащата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Koleva

    Защо Gogunsky не иска да плаща издръжката на дъщеря си? Има ли друг източник на доходи за мама?

    Отговор
Добавяне на коментари