...

Star Series & # 171 + Crown & # 187 + Ема Корин участва в образа на Рудолф Нуреев

24-годишната британска актриса участва в заснемането на серията „Crown“, в която играе Лейди Диана. Тя е поканена на водещата роля през 2020 г. за заснемането на четвъртия сезон. Благодарение на тази роля Ема Корин стана известен с целия свят и в края на краищата, преди това, малко хора чуха за нея.

Star Series & # 171 + Crown & # 187 + Ема Корин участва в образа на Рудолф Нуреев

Необичайни и очарователни!

Ема Коррин е поканен за необичайна фотосесия, където тя не е изобразена от себе си и балетмастер Рудолф Нуреев.

Рудолф Нуреев – легендарният съветски, британски и френски балетник. Мая Плисцкая обясни явлението на лудата си популярност: „той издълбал от движението, ако можеш да измериш термометъра. Неговият талант притежава чудотворен начин да затопли сърцето … „

Star Series & # 171 + Crown & # 187 + Ема Корин участва в образа на Рудолф Нуреев

Ема Коррин е добре подготвен или изгорен в ролята на място. Как иначе да се обяснят ентусиазирани отговори на потребителите на мрежата на публикувани снимки? Актрисите на феновете отбелязват, че се оказа перфектно роден.

Това й казаха: „Вие се справихте!“ „Готино! Отиваш на това изображение!““ Вие сте красива „,“ невероятно прераждането „,“ Успешно погледнете в това изображение „. Се оказаха снимки и истината е магическа, Коррин добре свършена!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vasil Angelov

    Ема Корин участва в образа на Рудолф Нуреев в сериала „Star Series & # 171 + Crown & # 187“? Каква е нейната роля и как се е справила с нея? Имала ли е преди опит в танца или актьорството? Бих искал да науча повече за нейната изява и вълнуващото събитие.

    Отговор
Добавяне на коментари