...

Ема Уотсън ще напусне филма. Какво притисна актрисата към това решение?

Всеки познава Ема Уотсън от ролята на Хърмая в Хари Потър. Тя стана известна, когато беше само на 9 години. Тогава малкото момиче от провинция Великобритания се играе само в училищните продукции и дори не можеше да мечтае за слава.

Но Ема получи ролята на Хърмаяни в Хари Потър, след което стана една от най-разпознаваемите и успешни актриси. След като първият филм получи високи рейтинги, беше приказната приказка и Ема участва във всички части на филма.

Но изглежда, сега едва ли ще видим Ема Уотсън във филмите. 30-годишна актриса Други планове за цял живот.

Ема Уотсън ще напусне филма. Какво притисна актрисата към това решение?

Успешни роли след „Хари Потър“

Последната част от Хари Потър беше премахната преди 10 години, нарича се „Хари Потър и смъртни светии: част II“. След снимане, актьорите, разпръснати, които са къде да бъдат заснети в други проекти, и Ема не е изключение.

Тя не се страхуваше да се опитва в различни нови роли. Отстранени от независими директори и дори стана принцеса Дисни във филма „Красота и звярът“.

Ема Уотсън ще напусне филма. Какво притисна актрисата към това решение?

Последният филм Ема стана „Малки жени“, публикуван на екраните през 2019 година. Оттогава Ема не е подписала договор с всеки проект. Съдейки по официалната версия, Ема вече не иска да бъде заснет в киното и плановете да посвети времето си на Лео Робинтон, с който женен е женен за 2 години.

Колегите разказаха, че Ема е трудно да има роля в „малките жени“, но никой не знае точно какво е било през периода на стрелба в живота на актрисата на актрисата. След заснемането тя дори не отиде на пресконференция с колеги. Може би Ема Уотсън има нови цели – тя иска да има деца. Който знае, може би актрисата е уморена от светския живот или просто реши да вземе пауза.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Todor Aleksandrov

    Защо Ема Уотсън реши да напусне филма?

    Отговор
Добавяне на коментари