...

Star Series & # 171 + Clone & # 187 + & # 160 + Stephanie Britton роди син от руския младоженец

Много хора си спомнят актрисата Стефани Брит на „клонинга“, където играе Самира – момиче, което поддържа модерни гледки. Момичето взема поздравления – тя родила си сина си. Сега тя е на 33 години, тя е омъжена и това е първото й дете.

Star Series & # 171 + Clone & # 187 + & # 160 + Stephanie Britton роди син от руския младоженец

– Не мога да повярвам, че живея този момент!“- сподели чувствата си на актрисата с фенове по време на бременност

Момчето е родено в началото на ноември, което Брита веднага съобщи в Instagram. Момче, наречено Енрике.

Актрисата на емоциите от трептящите чувства казаха на феновете по време на бременност: „Не мога да повярвам! С голяма благодарност и със сълзи в очите ви бързам да ви кажа, че ще стана мама!“

Според медиите бащата на Енрике е руски адвокат. За Igor Rachkov Star TV TV Series „Клон“ женен през 2018 година. За младоженеца малко е известно. Любителите се ожениха в Италия.

Star Series & # 171 + Clone & # 187 + & # 160 + Stephanie Britton роди син от руския младоженец

Предишният брак на Стефани се срина – момичето трябваше постоянно да пропусне сам, докато футболистът й е прекарал време със сладък италиански. Очевидно сега актрисата е в отношенията всичко костюми. Пожелаваме й щастие!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Здравейте! Имам следният въпрос за темата на текста: Кои са „Star Series & # 171 + Clone & # 187 + & # 160 + Stephanie Britton“ и какво е значението им във връзка със завършека, че тя е родила син от руския младоженец? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари